Почетна » О камен се макар свиње почешу, од „грочански општинари“ корист нула

О камен се макар свиње почешу, од „грочански општинари“ корист нула

од admin
0 коментар

Фала ти председниче. Фала ти што си открио ко и теби и Србији ради о глави.

Мислио сам дуго, а нисам могао да схватим шта се у Гроцкој дешава.

Сељак сам. Нисам глуп, али нисам мого да сазнам ко је тај  што ове битанге постави за власт у Гроцку.

Тек кад ми објаснише да је тај Небојша Стефановић крив за све, мени се у глави разбистри. На ТВ-у  сам гледо да је он крив што те прислушкује, али да знаш да је он највећи кривац и што је Гроцку у црно завио.

Добро си га открио. Таман сад, кад је уништио Београд и Гроцку, кренуо би и на Србију целу.

Он је тај што нам уништи странку у Београду , па са 200.000 чланова немамо ни једног паметнијег, од оног што га зову Гангула. Могу да замислим колико ти је било тешко кад си видео да у Београд цео немаш никог , него си моро Гангулу да зовеш да нам буде градоначелник.

Јао Небојша шта нам уради да потрчка од оног лопова Ђиласа, што га Гангула зову, мора наш паметни председник Вучић да се понижава и да га моли да буде главни за Београд.

Зато сам се много обрадовао кад ми рекоше да треба да гласамо да сменимо Небојшу. Да знаш да сам оба две руке диго.

Понадао сам се убрзо да ћу моћи из авлију на улицу да изиђем, а главу дане спуштам од стида и срама ког смо на власт поставили у Гроцку.

Зезају ме комшије да смо власт скрпили с конца и конопца, од зла оца и још горе мајке.

Причају ми да нам се председник општине помео. Ја  им мало одговарам, да од силне обавезе није скроз корону прележао, па му остале последице, ал ће га прође.

Ал бре он враголан па право иде у народ да се разговара. Причају ови што су с њега разговарали да га ништа не разумеју. Прича брзо и неповезано и само нешто обећава.

Сад знам да га је Небојша постави, да не уништи начисто.

Поставио му и Небојша заменика. Тек њега шта на исприча један главоња из општину. Ако је мало тачно од онога што нам човек рече, како и од који посао  бесне паре зарађује, а тек о шта се огрешио, ја закључујем да нам га ни највећи крвник у општину не би послао, а Небојша нам га посла.

А остали функционери што је исто Небојша поставио, најбоље описао мој комшија Живорад кад сам га повео прошле године на прославу, јер си ти Вучићу победио корону. Рече тад Живорад, да колутају с очи ки лисице, и да му се чини да сваки од њи умео би циганки испод скукње  дете да украде.

Сељак човек Живорад, ал их из прве прочитао.

Ја то рече на састанку оном Небојшином гласнику Миличку у Суп што ради, а он ме опомињо да се држим дневног реда, није тео ни да саслуша до краја.

Сад ми је јасно да их је Небојша поставио за општинску влас само да одма све покраду и да се народу огади СНС и ти председниче.

Зато од избора до данас, народ од општине не доби ништа.

Смеје ми се народ у лице да село већу корис има, од онај камен што олуја нанела него од општину.

О камен се макар свиње почешу кад пролазе, а од општинари корист нула.

Размишљам драги мој председниче да те замолим за једну услугу. Смени ти Небојшу Стефановића и остале његове сараднике из мупа и странке, ал те молим да нам дозволиш да се ми сами обрачунамо са овим његовим неспособним нерадницима и лопурдама које је довео на власт у Гроцку. Они нас упропаштавају па је ред да их ми сами пошаљемо где им је место.

 

Зоран и насловна карикатура

 

*налазите се на сатиричној рубрици

Можда ти се свиди

Оставите коментар