Почетна » УЗАВРЕЛИ РИТОПЕК Због градоначелника Малог блуд на све стране

УЗАВРЕЛИ РИТОПЕК Због градоначелника Малог блуд на све стране

од admin
0 коментар

B.A.S.T.A info – Због јучерашње изјаве градоначелника Београда Синише Малог у којем је навео да је започето са изградњом водовода који ће обезбедити сигурно снабдевање водом више од 100.000 људи који живе у Болечу, Лештанима, Винчи, Ритопеку и Калуђерици из магистралног цевовода Макиш – Младеновац.“, мештани Ритопека покренули су акцију омасовљења становништва.

-Иако су нам статистике показале да је  наталитет у Ритопеку повећан претходних година, због изјаве градоначелника Малог схватили смо да то није довољно. Због тога смо синоћ на  одржаном састанку у Ловачком дому одлучили да свој наталитет још увек повећамо како би достигли цифру од 100 000 људи, каже један од мештанина Ритопека за B.A.S.T.A info.

Како је још навео, тек јуче су мештани Ритопека схватили где су погрешили и зашто нису имали изграђен водовод до сада.

-Трудили смо се, протестовали.. Али ето, јуче сазнасмо која је бројка у питању да би добили водовод. Према садашњем наталитету ми би смо до те бројке чекали бар деценију две, овако убрзаћемо тај процес бар на пола, каже мештанин Ритопека.

Према сазнању B.A.S.T.A info, на јучерашњем састанку у Ловачком дому у Ритопеку еминентни стручњаци говорили су о начину узгоја и заштити воћа које се гаји на територији овог места и тумачили Законе и подзаконске акте који се односе на сексуалне активности , уређење и коришћење пољопривредног земљишта у те сврхе, с обзиром да се очекује повећања активност омасовљавања управо када на род стигне чувена ритопечка трешња.

Ернесто де ла Серна

Можда ти се свиди

Оставите коментар