Почетна » Панић поднео тужбу против Вучића (ВИДЕО)

Панић поднео тужбу против Вучића (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

 

Панић је новинарима испред Другог основног суда у Београду рекао да је Вучић „бар у два наврата“ износио неистине, оптужујући га за урушавање здравственог система али и за издају земље.

„Повређен сам оним што је Вучић изјавио о мени на РТС. Тешка је увреда кад вас неко оптужи да рушите здравствени систем. Целог живота се борим за правду а као анестезиолог бих одавно био у иностранству да нисам патриота“, казао је Панић.

 

Позвао је председника Србије да на суду докаже оптужбе, наводећи да је тужба коју је поднео, „акт борбе за грађанска права и слободу изражавања“.

„Ако Вучић стоји иза оног што говори, појавиће се на суду да докаже шта је рекао. Ја стојим иза тога да је све што сам рекао о ситуацији у Новом Пазару засновано на подацима са терена и спреман сам да то и докажем“, рекао је председник Синдиката лекара и фармацеута Србије.

Подршку Панићу испред зграде Другог основног суда пружили су чланови Скупштине слободне Србије, међу којима и адвокат Божо Прелевић и епидемиолог Зоран Радовановић, који је у кратком обраћању новинарима рекао да је дужност „поштеног човека да устане у одбрану“ Панићеве части, и покрет Нови Оптимизам.

Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије упозорио је крајем новембра да је здравствени систем Србије „званично пукао“ због недостатка болничких капацитета за смештај оболелих од корона вируса.

Потом је реаговао Вучић који је казао да би Панићу одговорио „брутално“ да није председник државе.

„Овако ћу само рећи да је то срамота“, казао је Вучић у Нишу.

Данас Онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар