Почетна » Српски Kitchen ТВ осваја и турско тржиште – од 11. јуна у понуди турског државног ТВ оператера Турксат Кабло ТВ

Српски Kitchen ТВ осваја и турско тржиште – од 11. јуна у понуди турског државног ТВ оператера Турксат Кабло ТВ

од Жиг Инфо
0 коментар

Српски Kitchen ТВ осваја и турско тржиште – од 11. јуна у понуди турског државног ТВ оператера Турксат Кабло ТВ

Kitchen ТВ, једини српски кулинарски ТВ канал, изашао је из регионалних оквира и постао интернационални бренд – од 11. јуна турски државни оператер Турксат Кабло ТВ, један од највећих оператера у овој земљи са више милиона корисника, уврстио је га је у основну понуду ТВ канала. Иначе, у програму Kitchen ТВ, који је у потпуности посвећен најбољој балканској храни, пићу и живој забави, кувању, нутриционизму, туризму, култури, традицији, али и здравим животним навикама, могу да уживају и гледаоци у Словенији, Хрватској, Црној Гори, Северној Македонији, Бугарској и Словачкој. До фебруара 2023. године био је и у понуди Телекома Србије.

Синиша Ђокић, директор Kitchen ТВ, истиче да је потписивањем уговора са турским државним кабловским и сателитским ТВ оператером, овај канал доказао да је могуће да се домаћи ТВ садржај пласира и ван националних и регионалних оквира, ако је квалитетан и занимљив.

– Ово је први пут да се било који кабловски ТВ канал из Србије емитује у Турској. Kitchen ТВ је једини ТВ канал, који је потекао са ових простора и доживео овај вид интернационализације. Сама чињеница да је Турска једна од најмногољуднијих земаља овог дела света, са огромном дијаспором у Европи и јаким утицајем на околне азијске земље, довољно говори. Турска је и велико тржиште за све врсте робе, па верујем да ће и српски, али и привредници из региона, наћи интерес да се рекламирају на каналу Kitchen ТВ ће прерасти у јак, интернационални ТВ бренд, који ће постепено додавати садржаје других националних кухиња, а не само балканске, као до сада. Следећи корак је дигитализација програма кроз прављење ОТТ платформе. На тај начин Kitchen ТВ ће бити доступан за гледање у целом свету, а садржај ће бити локализован на више језика – наглашава Синиша Ђокић.

Kitchen ТВ ће се понуди Турксат Кабло ТВ емитовати на позицији 355. Пријатно гледање!

Можда ти се свиди

Оставите коментар