Почетна Локалне вести ГЛЕДАЛИ СУ МОЈЕ ДЕТЕ, МОГЛИ СУ ДА МИ ГА УКРАДУ: Ево шта су отмичари још радили у Србији

ГЛЕДАЛИ СУ МОЈЕ ДЕТЕ, МОГЛИ СУ ДА МИ ГА УКРАДУ: Ево шта су отмичари још радили у Србији

од admin
0 коментар

Дијана Н. из Панчева је седела за столом са својим дететом, а за столом поред су били отмичари М. П. Кад је наредног дана видела њихово хапшење на телевизији, била је шокирана кад је схватила да је њена ћерка могла бити на месту двогодишње девојчице

Французи који су ухапшени због отмице двогодишње М. П. у београдском насељу Браће Јерковић у четвртак увече били су у тржном центру у Панчеву и својом буком привлачили су пажњу свих људи који су се нашли у њиховој близини.

Нико није слутио шта планирају, а Дијана Н. је седела за суседним столом са својим дететом. Кад је наредног дана видела њихово хапшење на телевизији, била је шокирана кад је схватила да је њена ћерка могла бити на месту двогодишње М. П.

– Такви људи нису могли да не буду примећени. Старија госпођа је разговарала мобилним телефоном и свађала се с неким на француском језику. Друго двоје имали су у рукама таблете, мало су гледали у своје уређаје, а мало унаоколо у децу која су трчала по центру – почиње своју причу за “Ало” Дијана, жена из Панчева која је седела до отмичара са супругом и четворогодишњом ћерком.

Printskrin: N1

Наредног дана је те исте људе видела на телевизији. Били су ухапшени због отмице. Она каже да јој је требало много времена да се смири.

– Кад сам их препознала, веома сам се уплашила. Они су могли и моју девојчицу да узму. Можда су и хтели, али поред мене је седео супруг и вероватно им је то био превелики ризик. Девојка је заједно са старијим господином гледала у правцу мог детета, али с времена на време поглед јој је био и на другој деци. Из руку није испуштала таблет – наставља причу она.

Foto: Telegraf, Ana Labović, Tanjug/MUP Srbije

– Између осталог, били су неуредни, прљави и запуштени. Кад сам видела да су то ти људи који су отели дете, питала сам мужа да ли да се јавим полицији. Они су седели до нас, гледали нас, посматрали друге људе. Не знам шта бисмо испричали полицији. И после свега сам уплашена. Моје дете је могло да заврши у њиховим рукама – додаје она и наводи да им је било непријатно док су седели поред отмичара и да су на крају напустили тржни центар.

Подсећамо, ухапшени су Кристел Емелин Еје, (26), њена мајка Алексија Сандрин Горен Браншу (50) и очух Себастија Браншу (46). Очух и ћерка су се бранили ћутањем, док је мајка признала кривицу правдајући се да су девојчицу хтели да одведу у Француску и суду подметни њен ДНК уместо ДНК Кристелине ћерке.

Међутим, истраги води у другом правцу и претпоставља се да су девојчицу отели како би је продали.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар