Почетна » Да ли се „пакети захвалности“ пензионерима у Гроцкој додељују само „подобним члановима“?

Да ли се „пакети захвалности“ пензионерима у Гроцкој додељују само „подобним члановима“?

Сви пензионери са територије ГО Гроцка нису добили пакете

од Жељко Маторчевић
0 коментар

12. новембра ове године, како је саопштено испред Инфо службе ГО Гроцка, председник општине Гроцка Драган Пантелић уручио је пакет захвалности суграђанки Златици Начић из Калуђерице чиме је званично започела подела 20.000 пакета пензионерима.Према истом саопштењу,  право на пакет имају сви пензионери са простора територије ГО Гроцка, који се налазе у евиденцији ПИО Фонда.

Уз пропратни текст, објављен је и снимак у којем је евидентно да представници СНС-а деле пакете носећи са собом фасциклу са именима грађана, односно пензионера са Бирачког места (БМ) 27, на којој се налази и пензионерка којој је уручен пакет.

Готово месец дана након почетка дељења „пакета захвалности“, према тврдњама више пензионера, ова „захвалност“ није стигла до свих.

Наиме, нашој редакцији обратило се више пензионера са територије ГО Гроцка који тврде да нису добили пакете захвалности, који су им намењени.

Неки од њих тврде да су им рекли (из општине Гроцка, прим. аут) да се пакети захвалности додељују само члановима напредњака.

-Најпре су ми рекли да је то само за чланове удружења пензионера, па да је за чланове СНС-а, верујте да не знам коначан одговор. Наравно да с времена на време погледам шта се дешава у окружењу, мојој општини, и нисам баш толико „бедна“ за један пакет, али је суштина у селективном одабиру и праву. Желим Вам бар мало правде, каже за Жиг инфо, пензионерка М.К.

Поред пензионерке М.К, доста њих је рекло да их уопште нико није контактирао нити им поделио, а да су у комшилуку други добили ове пакете захвалности.

Из ГО Гроцка, на питање Жиг инфа докле се стигло са испоруком пакета захвалности пензионерима, ћуте.

Наиме, ни након четири дана од постављеног питања онима који „брину за најстарије суграђане“, односно из ГО Гроцка није стигао одговор на постављено питање Жиг инфа о додели пакета захвалности.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар