Почетна » Прилог у дневнику ЗАПРЕПАСТИО РЕГИОН: Новинарка поставила мајци ОВО НЕУМЕСНО ПИТАЊЕ, а онда је на кајрону уследио ЈОШ БИЗАРНИЈИ ДОДАТАК

Прилог у дневнику ЗАПРЕПАСТИО РЕГИОН: Новинарка поставила мајци ОВО НЕУМЕСНО ПИТАЊЕ, а онда је на кајрону уследио ЈОШ БИЗАРНИЈИ ДОДАТАК

од admin
0 коментар

Иначе сматран за најозбиљнији и најпрофесионалнији ТВ дневник синоћ је емитовао прилог који је запањио целу Хрватску.

Дневник Нова ТВ емитовао је прилог о вантелесној оплодњи.

Повод је била чињеница да све већи број жена из Хрватске на овај захват одлази у иностранство, најчешће у Чешку, јер је у Хрватској оплодња туђим јајним ћелијама забрањена.

У емисији која је апеловала да се такав закон измени, и упозорила да је банка јајних ћелија неопходна, у разговор је између стручњака укључена и једна мама која је бебу добила вантелесном оплодњом.

Жена из прилога имала је проблем са запушеним јајницима, и новинарки је објаснила цео процес кроз који је прошла.

– Значи, ако ћете родити друго дете, мораћете да поновите овај поступак – гласило је питање новинарке.

– Да – рекла је мајка.

– Планирате ли већ другу трудноћу или ћете чекати?

– Мало ћемо причекати, вероватно још две године.

– Што, да видите хоће ли ова беба бити нормална? – испалила је новинарка, покушавајући да буде саркастична и укаже на нелогичности закона у Хрватској, ипак на потпуно непримерен начин.

 

Мајка је, после смеха, рекла да је дете „потпуно нормално“, а чак је и Нова ТВ у кајрон убацила обавештење које је гласило „Дете је нормално“, као и „Све је у реду са дететом“.

Овај разговор, природно, изазвао је бурне коментаре публике, па друштвене мреже горе због непромишљеног питања новинарке. Чињеница је да није имала лошу намеру, али чињеница је и да јој сарказам баш и није био примерен за тренутак, па се надамо да је из овог извукла лекцију.

Т.Г.   Жена Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар