Почетна » Шеф обезбеђења који је прошле године учествовао у нападу на полицајца, сада тужи Жиг инфо (ВИДЕО)

Шеф обезбеђења који је прошле године учествовао у нападу на полицајца, сада тужи Жиг инфо (ВИДЕО)

Тражи одштету од 250 000 динара

од Жиг Инфо
0 коментар

Шеф обезбеђења у Гроцкој, како се и сам представља, Иван Кићовић тужио је Жиг инфо  и уредника овог портала Жељка Маторчевић јер сматра да је дошло до повреде његове части, угледа и људског достојанства, зато што је означен као лице које је припадник Беливуковог клана. За накнаду штете, у спору мале вредности, тражи 250 000 динара.

Према наводима пуномоћника , Кићовић је означен као припадник Беливуковог клана, у тексту „Калуђерица: нападнут полицајац у локалу заменика председника Гроцке“, где је, између осталога, наведено „да је за време ванредног стања тужилац виђен у екипи када су са стадиона ФК „Винча“ организоване бакљаде које је предводио Беливуков клан. Такође, према наводима из тужбе, објављен је и текст „Ексклузивни снимак: Шеф обезбеђења из Гроцке са „екипом“ пребија полицајца“, где је тужилац (Кићовић) поново наведен да је припадник Беливуковог клана.

„Тужилац (Иван Кићовић) све време од објављивања наведених текстова и наслова размишља о томе, услед чега преживљава трауме и трпи неизмеран душевни бол, посебно што је до објављивања ових текстова и наслова примио позиве од својих пријатеља и познаника, који су се распитивали везано за тврдње које су изнете од стране туженог, док су се поједини познаници удаљили од тужиоца будући да је означен као припадник Беливуковог клана“, наводи се, између осталога, у тужби.

Тужилац није негирао да се он налази на снимку који је објављен, на којем се види како „упада са ортацима“ и већ онесвешћено лице (полицајца) удара с палицом.

ПАЖЊА! УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК:

Тужилац је поводом снимка навео да против њега није вођен никакав поступак због „догађаја о којима је тужилац писао на сајту Жиг инфо.

Иначе у чланку у којем је објављен снимак, између осталога, пише „Према информацијама Жиг инфа, ова туча је, за сада, заташкана, а Кићовић је и даље шеф обезбеђења у Гроцкој.“ Претходна изјава тужиоца потврђује ове наводе у тексту.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар