Почетна » ЕКСКЛУЗИВНО- ДА ЛИ ВУЧИЋ ШТИТИ СИМОНОВИЋА?! Грађанин послао премијеру допис о малверзацијама у Гроцкој!

ЕКСКЛУЗИВНО- ДА ЛИ ВУЧИЋ ШТИТИ СИМОНОВИЋА?! Грађанин послао премијеру допис о малверзацијама у Гроцкој!

од admin
0 коментар

Међу мештанима, а највише међу страначким активистима напредњака у Гроцкој, се највише полемише да ли је премијер Србије и председник СНС-а упознат са ситуацијом у овој општини.

Наиме, доста чланова напредњака, и већине мештана ГО Гроцка је незадовољно радом локалне самоуправе, али с друге стране, велика већина подржава премијера Александра Вучића у његовим напорима за развој Србије. Због тога су се јавиле недоумице да ли је премијер Србије уопште упознат са радом ГО Гроцка и њеним лидером Драгољубом Симоновићем, кога је лично Вучић сменио због бахатости и малверзација у Железницама Србије.

Велики број чланова напредњака тврди да Вучић није упознат са радом Симоновића, али и да је тешко дођи до њега како би му предочили ситуацију. Мештани, тачније обични грађани знају једно- за већину њих у Гроцкој владају корупција, бахатост а службе не обављају свој посао како треба али да ли премијер зна нешто о томе не верују.

Како би се разрешила дилема која мучи многе у Гроцкој, па и саме чланове напредњака, Милан Јовановић из Врчина упутио је допис премијеру Србије како би указао на криминалне радње које се дешавају уГроцкој на челу са Драгољубом Симоновићем. Подсетимо се , против Симоновића написано је и више кривичних пријава али до сада ни на једну није одговорено.

Погледајте шта је написано у допису упућеним премијеру Србије:
scan0003

scan0004

scan0005

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар