Почетна » Пударачке приче: Председник Панта није платио бика, а ни пиће

Пударачке приче: Председник Панта није платио бика, а ни пиће

За рубрику "веровали или не"

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Делегација на челу са Ивицом  Дачићем, Александром Антићем, Николом Никодијевићем, председником ОО СПС а Ђорђем Станојевићем и другима присуствовала је завршници Видовданског турнира у Пударцима.

Били су присутни и функционери из ГО Гроцка, на челу са председником ГО Гроцка, Драганом Пантелићем. Након краћег задржавања у публици, за ову делегацију био је припремљен посебан дочек, односно организована је вечера. Претходно је њихов долазак иницирао председник ГО Гроцка, Драган Пантелић.

Две вечери пре финалне вечери, председник ГО Гроцка посетио је касно увече турнир у Пударцима. У свом маниру, обећао је Панта (председник Гроцке, прим аут.) организаторима да ће о свом трошку да организује једног бика на ражњу, као и пиће за званице које ће бити на вечери. Други бик био је већ наручен и плаћен од стране функционера СПС- а Александра Антића.

Пре 15. дана се завршио Видовдански турнир у Пударцима, а бик и пиће „о трошку председника Панте“ још нису плаћени. Уствари трошак је пао на организаторе, јер Панта никако да се ухвати за новчаник, а продавци хоће свој новац.

Иначе, вишак новца који је остао након што су се покрпили трошкови манифестације, био је планиран да се уложи и ОШ „Мића Стојковић“ одељење у Пударцима. Због тога што председник Гроцке, који је напредњак, није платио обећано, малишани из ове школе биће ускраћени овог поклона.

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар