Почетна » ЗАГРЛИО ДАМУ И У ЊУ УПЕРИО ПИШТОЉ: Шокантна фотографија локалног функционера из Књажевца узнемирила јавност, а ево како је он објаснио (ФОТО)

ЗАГРЛИО ДАМУ И У ЊУ УПЕРИО ПИШТОЉ: Шокантна фотографија локалног функционера из Књажевца узнемирила јавност, а ево како је он објаснио (ФОТО)

од admin
0 коментар

Књажевчани сматрају да је скандалозно што неко на тој функцији позира у оваквим „гангстерским позама“ на друштвеним мрежама

Помоћник председника општине Књажевац Марко Стојановић објавио је фотографију која је шокирала јавност, а на којој грли непознату жену у коју је уперио пиштољ.

Марко Стојановић је у општини Књажевац задужен за рурални развој, привреду и пољопривреду и налази се на челу Општинског фудбалског савеза.

Књажевчани сматрају да је скандалозно што неко на тој функцији позира у оваквим „гангстерским позама“ на Фејсбуку.

Стојановић, ипак, за „Блиц“ каже да је све извучено из контекста и да је све само шала.

– Све је то била интерна шала. На фотографији смо ја и моја кума на једном слављу и мало смо се шалили, па сам узео пиштољ-упаљач и један пластичан пиштољ од деце и сликао се са њом. То уопште нису прави пиштољи. Поставио сам ту фотографију на свој фејсбук профил, али чим су почели неприкладни коментари схватио сам да сам погрешио и одмах сам је склонио. Међутим, неко је већ преузео слику и одлучио да је злоупотреби из не знам ни ја којих разлога – прича Стојановић.

На профилу Стојановића се ипак могу наћи слике оружја, и бројне слике из лова.

– Истина је да сам страствени ловац и имам 10 пушака, али немам ниједан пиштољ. И сви који ме познају знају да нисам такав човек какав сам приказан на фотографији. Све је то била шала и јако ми је жао што су људи то погрешно протумачили – јада се Стојановић.

Он је истакао и да га је срамота због објављене фотографије и насталог неспоразума.

Напредњаци и лажни пиштољи

Миленко Буквић, СНС Гроцка

Подсетимо се, у мају 2015. године још један функционер напредњака и тадашњи директор јавног предузећа. Миленко Буквић  сликао се са два пиштоља на једној свадби. Након салви негативних коментара на друштвеним мрежама, Буквић је такође изјавио да су пиштољи били лажни.

-Ја сам био кум на тој свадби а пиштољи су лажни. То је стари српски обичај и не видим никакав проблем у томе. Не видим ништа лоше у томе, изјавио је тада Буквић за Жиг Инфо.

Случај Буквић је резултирао тако што је смењен са места директора јавног предузећа у Гроцкој.

 

Жиг Инфо/Еспресо/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар