Почетна » Бивши директор Железнице праговима подигао свој виноград

Бивши директор Железнице праговима подигао свој виноград

од admin
0 коментар

Драгољуб Симоновић, бивши директор „Железница Србије“, нове дрвене железничке прагове уградио је у свој виноград у Врчину.

Извор Блица наводи да су камиони Железница донели прагове и да су послужили за шпалире за лозу у винограду Симоновића, док део на паркингу иза куће стоји месецима.
Како пише лист, ови прагови вреде хиљаде евра. Прагови су били намењени за изградњу и реконструкцију руинираних српских пруга, а Симоновић је за свог мандата изградио само осам километара пруге Београд-Панчево.
Бивши директор демантује да је дрвене прагове уградио у виноград и тврди да их нема у дворишту.

– Имам виноград и шпалире у њему, које сам купио. Није тачно да сам их уградио од дрвених прагова. Не знам одакле вам та информација јер сам се ја жестоко борио против крађе у железници. Ако кажете да имате слике, те прагове је неко могао да подметне и да их фотографише – навео Симоновић за Блиц, који је текст илустровао управо са фотографијама прагова наслаганих у викендици.
Драгољуб Симоновић је смењен у јулу прошле године са места генералног директора Железница Србије после свега годину и по дана. Као могуће разлоге за смену медији су наводили везивање његовог имена за бројне афере и малверзације у том предузећу, бахато трошење, те запошљавање родбине и пријатеља.

021.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар