Почетна » Бивши заменик и бивши шеф напредњака у Гроцкој ојачали позиције

Бивши заменик и бивши шеф напредњака у Гроцкој ојачали позиције

Основан Савет за привреду

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Јуче је основан Савет за привреду ОО СНС-а Гроцка. Седницу је водио председник Савета за привреду Миленко Буквић.

На седници су изабрани потпредседници Савета за привреду Александар Рајковић и Дејан Влашковић, а за секретара je изабран Милош Шешлија. Седници Савета за привреду присуствовали су гости из Градског одбора СНС Београд, председник Градског Савета за привреду, Раша Ристивојевић и секретар Градског одбора Савета за привреду, Милош Спасојевић, као и председник ОО СНС Гроцка, Драган Пантелић.

Иначе, Миленко Буквић и Дејан Влашковић су за садашњег председника ОО СНС-а и ГО Гроцка, Драгана Пантелића, означени као лица која „руше странку и раде против председника Вучића“. Због тога су у току прошле године и смењени са својих функција, односно Буквић са места шефа одборничке групе напредњака у Гроцкој, а Влашковић са места заменика председника. Обоје су, према званичном објашњењу, поднели оставке због здравствених проблема. Ипак у јавности се спекулисало да су и Буквић и Влашковић поднели оставке због притисака, односно осветничке одлуке Драгана Пантелића. Здравствени проблеми јуче нису представљали проблем да би се дотични поставили на кључиним местима новоформираног Савета.

Секретар Савета, како је наведено је Милош Шешлија-књиговођа, бивши болечки радикал. Шешлија је раније био запослен у предузећу „ДТ Градитељ“ које је извлачило милионе у пословима са дирекцијом ГО Гроцка. Заступник овог предузећа била је Јелена Станишић, рођена Симоновић, ћерка бившег председника напредњака и ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића.

 

За Жиг инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар