Почетна » „Буди срећан што данас нисам на галерији, избушио бих те“: Сима Спасић упутио језиве претње Срђану Миливојевићу

„Буди срећан што данас нисам на галерији, избушио бих те“: Сима Спасић упутио језиве претње Срђану Миливојевићу

од Други Пишу
0 коментар

Након јучерашњег обраћања у Скупштини Србије, посланик Демократске странке Срђан Миливојевић добио је претње од осуђеног силоватеља и специјалног госта са балкона Скупштине, Симе Спасића.

Посланик Срђан Миливојевић објавио је поруку коју му је Спасић послао најпре у 14.59 сати и где му је поручио да вређа Србе са Косова и Метохије.

„Вређаш Србе са КиМ. Да је теби дете брат убијени од стране УЧК, да ли би такав био. Зашто си убио Ђинђића? Ко је организовао, а ко узео паре од отмице Мирослава Мишковића код хотела Хајат? Ђинђић за то хтео тебе ухапси“, поручио му је Спасић.

 

Након тога, Спасић је упутио језиве претње Миливојевићу.

„Буди срећан што данас нисам био на галерији, јер би те нашао у wц и избушио бих те и по..ао по тикви“, поручио је Спасић.

У изјави за Нову, Срђан Миливојевић наводи како претпоставља да је његов говор у Скупштини био повод за овакве претње.

„Не видим ни један повод да ми Вучићеви гости у народној Скупштини које је лично председник Српске напредне странке одабрао, упућују овакве простачке претње, сем ако нису добили такве инструкције од својих послодавца. Још срамотније је да Председник Народне скупштине није дозволи да укажем на претње осуђеног силоватеља. На све то, два дана власт опозицију оптужује за неко наводно насиље“, каже у изјави за Нову Миливојевић и додаје:

„Јасна је намера Српске напредне странке да овакве слике Скупстине пошаље не само меду грађане Србије вец и у свет. Немам намеру да се бавим мегафоном Српске наредне странке, јер батерије су се истрошиле не само њему већ и странци која га је унесрећила“, закључује Миливојевић.

Спасић је у четвртак са балкона пратио заседање Скупштине, али није јасно како је и због чега осуђени силоватељ, који је претио новинарима добио прилику да прати седницу.

Он се у више наврата нашао у центру пажње јавности, а у децембру прошле године привођен је због напада на новинарске екипе, које су пратиле суђење клану Вељка Беливука.

Саслушаван је због сумње да је извршио кривично дело – угрожавање сигурности Слободану Самарџићу, бившем министару за КИМ, коме је упутио низ претњи и увреда телефонским путем,

Спасић је претеће поруке прошле године упутио новинару Јужних вести Александру Станкову. Станков их је добио након неколико месеци узнемиравања, а након текста у Јужним вестима о просторијама које је Спасић добио на коришћење од града.

Подсетимо, посланици Скупштине Србије усвојили су касно синоћ Извештај о преговорима са Приштином, чиме је уједно завршено и дводневно обраћање председника Србије Александра Вучића у дому Народне скупштине.

И ово заседање Скупштине је било бурно и обележиле су га расправе председника Вучића и опозиционих посланика, а о овоме и свему осталом што се дешавало на седници читајте у нашем блогу.

Нова.рс

naslovna Foto: Zoran Lončarević, Printscreen Twitter/IvanaParlic, Twitter

Можда ти се свиди

Оставите коментар