Почетна » „ЧИТАМ УМРЛА ХАТИЏА МЕХМЕДОВИЋ…“ Вјерица Радета објавила МОНСТРУОЗНИ ТВИТ о смрти председнице Удружења „Мајке Сребренице“

„ЧИТАМ УМРЛА ХАТИЏА МЕХМЕДОВИЋ…“ Вјерица Радета објавила МОНСТРУОЗНИ ТВИТ о смрти председнице Удружења „Мајке Сребренице“

од admin
0 коментар

Народна посланица и функционерка СРС Вјерица Радета написала је монструозни твит, а након што је објављено да преминула Хатиџа Мехмедовић, председница Удружења „Мајке Сребренице“, којој су у сребреничком масакру, у јулу 1995, убијени муж и два сина.

Hatidža Mehmedović

Ставови Радете, њеног лидера Војислава Шешеља и СРС, одавно су познати јавности по својој гротескности, али је свакој нормалној и ментално здравој особи потпуно непојмљиво да било ко може да оде толико далеко.

Вјерица Радета на Твитеру написала је следеће:

„Читам умрла Хатиџа Мехмедовић из удружења бизнисменки Сребренице. Ко ли ће је сахранити. Муж или синови?!“.

Може се само нагађати због чега је Радета написала овакав твит – да ли зарад болесног политичког маркетинга, не бирајући ни начин ни време, или због нечег другог што би требало испитати.

Скандалозни статус на Твитеру она је после обрисала, али је било касно, јер се у међувремену масовно шеровао скриношот њеног твита.

Иначе, против Радете суд у Хагу водио се поступак због непоштовања суда, јер је, уз колегу Петра Јојића, оптужена да је утицала на сведоке у хашком процесу против Војислава Шешеља, тако што су их претњама, уценама и митом наговарали да промене исказе или да не сведоче.

Против Јојића и Радете била је расписана и потерница, а према последњим подацима, њима би требало да се суди у Србији.

Н. Латковић    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар