Почетна » Директор ПИО фонда делио и истоварао дрва пензионерима у СНС јакни (ВИДЕО)

Директор ПИО фонда делио и истоварао дрва пензионерима у СНС јакни (ВИДЕО)

од Други Пишу
0 коментар

Новопостављени директор Фонда за пензијско и инвалидско осигурање Реља Огњеновић провео је викенд обилазећи пензионере у београдском насељу Бањица, којима је испоручио дрва за огрев.

„Недељу завршавамо донацијом дрва нашим члановима, свесни тога да је наше мало за њих много. Захвални смо им што су нас увек лепо дочекали и угостили и што нас у своје домове примају као пријатеље. Заслужили смо то не само сада, већ током целе године и свих претходних јер смо увек ту за њих и за све грађане који препознају наш труд и залагање“, написао је Огњеновић на Инстаграму, преноси Н1.

На његовом налогу, али и на налогу СНС Вождовац објављена је серија фотографија и видео викенд акције, на којима се директор ПИО Фонда види како се рукује с пензионерима, помаже да се из камиона истовари палета с дрвима, гура и намешта дрва на виљушкар…

„Кад знамо да смо за још 20 породица обезбедили да не брину да ли ће зима бити дуга, онда смо сигурни да иза нас у овој години остају велика дела“, написао је Огњеновић у посту од суботе.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Реља Огњеновић (@relja.ognjenovic)

На снимку од тог дана се види да је у достави дрва грађана учествовао носећи јакну са страначким логом преко леђа и натписом „Бањица“.

Огњеновић је не место директора ПИО Фонда дошао са позиције заменика директора те установе, а именовала га је Влада на једној од својих седница почетком децембра.

Јавност се за њега заинтересовала још 2020. када је са само 30 година постао заменик директора, а спорније од година било је његово образовање.

Друштвеним мрежама је тада дељена његова пословна биографија у којој се наводи да је после завршене Медицинске школе – смер физиотерапеутски техничар, 2015. године завршио Високу школу за пословну економију и предузетнишво.

Н1/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар