Почетна » Списак продавница у којима ће родитељи моћи да искористе ваучере од 6.000 динара

Списак продавница у којима ће родитељи моћи да искористе ваучере од 6.000 динара

од Други Пишу
0 коментар

„Добиће списак радњи. Од сутра ће на нашем сајту Града Београда бити објављен списак као и све недоумице, а ваучере ће моћи да искористе од оног тренутка када их подигну у школама или вртићима“, рекао је градоначелник Београда Александар Шапић на данашној конференцији за новинаре у Скупштини Града.

„Када ће тачно ваучери бити у школама, то зависи од самих школа, неки ће већ данас или сутра имати, зависи од саме организације школа“, додао је Шапић.

Подсетимо, данас је почела подела ваучера у вредности од 6.000 динара за сву децу Београда, закључно са завршним разредом средње школе. Поклон-ваучере ће добити и сви запослени који раде с децом, у вртићима и школама.

Како је раније рекао градоначелник, ваучере ће све установе имати до 26. децембра, након чега ће у оквиру тих установа да крене и подела грађанима Београда, преноси Блиц.

Шалтери за ваучере и у општинама

За ону децу која не иду у вртиће родитељи ће од 26. децембра моћи да се јаве у своју општину, те ће на посебном шалтеру с личном картом и здравственом књижицом детета моћи да подигну ваучер. Шалтер ће бити доступан и за све рекламације уколико буде евентуалних проблема, истакао је Шапић прошле недеље.

Рок истиче 1. марта

Ваучери ће моћи да се искористе у року од два месеца од момента преузимања, тачније до 1. марта, прецизирао је градоначелник.

Блиц/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар