Почетна » ЕКСКЛУЗИВНО Сарадник Бакира Изетбеговића организовао напад на Вучића

ЕКСКЛУЗИВНО Сарадник Бакира Изетбеговића организовао напад на Вучића

од admin
0 коментар

Као главног организатора напада на премијера Александра Вучића српске службе безбедности означиле су Асима С., високог функционера владајуће бошњачке Странке демократске акције, сазнања су српсклих обавештајних служби, ексклузивно открива “Блиц”.

Према овим информацијама, Асим је сарадник лидера Бошњака Бакира Изетбеговића, а за инцидент у Сребреници окупио је групу криминалаца која је блиска Насеру Орићу, кога Београд тражи због ратних злочина над Србима.

Српске службе безбедности имају и снимке и фотографије из Сребренице које доказују да је Асим С. и директно учествовао у нападу на Вучића. На једној од њих се чак се види како он, обучен у војну униформу и са беретком на главни, баца каменицу на делегацију Вучића. На другој фотографији Асим С. је снимљен пре почетка обележавања годишњице злочина у Сребреници.

Хапшење једног од нападача

Према овим информацијама, Асим С. је у странци задужен за “поверљиве послове”, односно везе са сарајевским подземљем. До уласка у политику сарађивао је и са некадашњим вођом криминала у Сарајеву Рамизом Делалићем Ћелом, који је 2007. године убијен у Сарајеву. У убиство Ћеле наводно је био умешан у Насер Кељменди са Косова, али и много утицајних људи у БиХ.

Асим С. на својим профилима на друштвеним мрежама сам наводи да је током рата био добровољац Војске БиХ (у чијој је униформи и био у Сребреници) и да је два пута рањаван.

С. М.   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар