Почетна » Клиx.ба: Додик ће послати грађане аутобусима на Вучићев митинг у Београду

Клиx.ба: Додик ће послати грађане аутобусима на Вучићев митинг у Београду

од Други Пишу
0 коментар

Савез независних социјалдемократа (СНСД) подржаће митинг подршке председнику Србије Александру Вучићу, који ће се одржати 26. маја у Београду, а тим поводом наложи ће се одборима ове странке да планирају пут и подршку.

Овим чином подршке Милорад Додик сматра да је ентитету РС потребан Вучић и његова политичка моц́ по сваку цену, без обзира што у СНСД-у постоје велике несугласице око подршке председнику Србије, сазнаје Клиx.ба.

Због недавних дешавања и прозивки таблоида из Србије на рачун Додика, сматрају да би од евентуалног изостанка подршке Вучићу користи имала само опозиција у РС.

Подсећамо, Јелена Тривић, председница Народног фронта, рекла је да ће ићи на скуп подршке у Београд и позвала своје симпатизере да јој се придруже.

Она је истакла да су нам потребни регионални мир и стабилност, јер без мира нема јаке економије, али да „РС мора да зна куда је окренута и где јој је мајка“.

„Изгледа да су неки који воде РС мало окренули очи јер понекад воде званичну политику Загреба уместо званичне политике Београда. Званична политика Београда није само за Србију већ за све Србе, па и за нас овде. Србија је матица. У Београду центар треба да буде нашег националног и другог бића“, рекао је Тривић.

Фото Milos Miskov / AFP / Profimedia

Данас, клиx.ба/Н1

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар