Почетна » Сима га се не одриче, а ко све брише слике са бившим “шефом”?

Сима га се не одриче, а ко све брише слике са бившим “шефом”?

од admin
0 коментар

 

Прорежимски таблоид Ало жестоко је јуче на свом порталу искритиковао напредњаке за које тврди да су све донедавно били и те како блиски Небојши Стефановићу, називајући их “Небојшиним јаничарима”.

У тексту се наводи да такви појединци покушавају да “оперу и своје биографије од бројних афера”, па масовно гласају да Стефановић, њихов дојучерашњи “шеф” буде смењен са свих страначких и државних функција, а и уклањају фотографије са њиме са друштвених мрежа.

Истовремено, примећује се да се нико од Стефановићу блиских напредњака не усуђује да му јавно изриче било какве похвале, односно да је он остао без “ботова”.

Мада Ало не помиње високу функционерку СНС Биљану Поповић Ивковић као једну од особа из најближег круга Небојше Стефановића, она годинама уназад слови за жену од његовог највећег поверења.

Поповић Ивковић је у време док је Стефановић био министар унутрашњих послова постала државна секретарка тог министарства, а када је он крајем прошле године “ротирао” функције у Влади са дотадашњим министром одбране Александром Вулином, одлучено је да се ни она не задржи на истој функцији, већ је изабрана за државну секретарку у Министарству грађевинарства, које води Томислав Момировић.

Извор Данаса близак напредњацима тврди да Поповић Ивковић на актуелној функцији “нема никакву стварну моћ, за разлику од МУП-а, где је била веома истакнута њена улога”.

У наведеном тексту помиње се “случај” Јане Љубичић, која је такође била државна секретарка у МУП-у. Ало тврди да је Љубичић разрешена са места чланице Извршног одбора Телекома, због лоших резултата, а да је на ту функцију дошла управо из МУП-а, и често истицала да је њен шеф Стефановић и да “само њега слуша”, али да је недавно гласала за његову смену.

Како Данас незванично сазнаје, управо је на захтев Небојше Стефановића Јана Љубичић била постављена за генералну секретарку Народне скупштине, и то у време кад је он био председник парламента.

На каснијој функцији у Телекому, према писању портала Директно, имала је плату од 316.000 динара. Извор нашег листа близак СНС тврди да се Љубичић тренутно налази на породиљском одсуству.

За разлику од Биљане Поповић Ивковић и Јане Љубичић, Стефановићев близак сарадник, према појединим спекулацијама, “можда и најближи”, напредњак Милосав Миличковић, и даље је на позицији државног секретара у МУП-у.

Ало тврди да је Миличковић био Стефановићев “потрчко”. Према ранијим сазнањима нашег листа, Миличковић, потпредседник Градског одбора СНС у Београду, вероватно ће убрзо бити смењен са те функције, заједно са Стефановићем, који је и даље формално председник тог одбора, а већ је одлучено да Миличковић више неће бити повереник СНС за Раковицу и Младеновац. Управо је Одбор у Раковици међу првима гласао за смену Стефановића.

У тексту поменутог листа и градоначелник Чачка Милун Тодоровић означен је као некадашњи човек од највећег Стефановићевог поверења.

Познато је да је чачански одбор недавно први јавно изрекао негативне оцене о раду Стефановића. На “листу” оних који су окренули леђа Ало ставља и Дамира Хандановића, композитора и члана Главног одбора СНС. Како тврди Ало, Хандановић се раније приватно и на друштвеним мрежама хвалио да има блиске односе са Стефановићем, и заједничке фотографије објављивао уз поруку:”Пријатељи за цео живот”, али је у међувремену обрисао све наведене “успомене” са својих “профила”.

С друге стране, оно што је наш лист приметио анализирајући званични профил Дамира Хандановића на Твитеру јесте да он “појачано” хвали и брани од критика председника Србије и лидера СНС Александра Вучића, као и Вучићевог сина Данила, па је тако јуче објавио:

“Јадни и бедни покушаји Даниловог сатанизовања. Баш јадни. Свако ко познаје тог момка, а нема сујету, може само да има реци хвале! Фуцк офф од породице ако већ председнику не можете ништа! Бедници. Хандановић је, иначе, у жижу јавности доспео пре неколико година, када је постао директор Центра београдских фестивала, а Ало је пре два месеца објавио да је он наводно купио стан у вредности 600.000 евра.

 

Безрезервна подршка увек и заувек

 

Међу напредњацима које Ало означава као људе који су окренули леђа Стефановићу нашла се и председница београдске општине Вождовац Ивана Томић Илић, која је раније на друштвеним мрежама истицала да он има “њену безрезервну подршку увек и заувек”, али је недавно гласала за његову смену. Такође, тврди се да је пример Томић Илић следио и Александар Мирковић, бивши председник Скупштине поменуте општине, који се придружио захтевима за смену свог некадашњег “шефа”.

Бивши председник Гроцке ни реч  о Стефановићу у интервју од два сата!

 

Бивши председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић који је првостепено осуђен због паљења куће новинару нашег портала, недавно је за Славија инфо дао интервју од скоро два сата, у којем ни у једној речи није споменуо Стефановића. У том интервјуу, Симоновић је озбиљно оптужио Миличковића за више кривичних дела. С друге стране, почасног грађанина Гроцке, Небојшу Стефановића, Симоновић није споменуо у свом излагању.

 

ЕЖИ/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар