Почетна » Локални фронт у Краљеву развукао транспаренте посвећене Вучићу

Локални фронт у Краљеву развукао транспаренте посвећене Вучићу

"Ниси добродошао"

од Други Пишу
0 коментар

Локални фронт (ЛФ) из Краљева саопштио је да на свим краљевачким мостовима и по целом граду од јутрос стоје поруке најављене посете Александра Вучића у Краљеву, у петак 31. марта.

„Стоји оно што заиста мисле грађани: „АоВде ниси доброшао”, „Плаћаш да те воле“ и „Непокорени град“, истакли су из Локалног фронта.

Из ЛФ кажу да се све друго у земљи се продаје, па и сама земља, да би се та подршка купила.

Његова подршка у Краљево стиже кад и он – АВтобусима. Купљена, уцењена и невесела, плаћена нашим парама. Јасна нам је и сврха те представе, али ми говоримо оно што стварни људи овог града мисле, не пристајући да буду публика која аплаудира. Ово је наш град, остаје непокорен. И не, ниси добродошао”, саопштили су из Локалног фронта.

Иначе, пре десетак дана појавиле су се “улазнице” за Вучићев митинг под називом “Србија сања И снове остварује”, а који ће се 31. марта одржати у Хали спортова у Краљеву.

Занимљиво је да свака улазница има серијски број. Како смо сазнали, свака ће се појединчано поделити под именом и презименом, а на улазу у Халу ће морати да се покаже, и онда евидентира серијски број.

 

Милан Марковић, Нова.рс

Фото: Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар