Почетна » Марина Липовац Танасковић: Решићемо хаос у Београду

Марина Липовац Танасковић: Решићемо хаос у Београду

од admin
0 коментар

 

„Грађани од нас траже да се прекине хаос, који је завладао у свим областима у Београду – администрацији, економији, саобраћају. Наша листа ће решити хаос тако што ће стручни људи водити град, уместо садашње градске управе, коју воде људи са купљеним дипломама и који и не слушају грађане“, рекла је Марина Липовац Танасковић за Неwсмаx Адриа.

Марина Липовац Танасковић додала је да ће бити организовани „мини референдуми на којима ће се грађани изјашњавати о оном што желе у својој улици и у свом крају“.

Потпредседница Народне странке је навела да је „по преузимању власти најважније одмах обавити пресек стања“.

„То ћемо одмах урадити како бисмо видели на чему смо, односно шта имамо од инфраструктуре и људства и како је распоређен новац, а затим ћемо да кренемо да решавамо проблеме“, рекла је Марина Липовац Танасковић.

Марина Липовац Танасковић додала је да ће бити основана и антикорупцијска комисија на нивоу града.

„У тиму имамо изванредне адвокате попут Милоша Павловића из Народне странке, као и адвокате из других странака. Они ће чинити стручни део тима који ће се борбом против корупције у Београду“, рекла је Марина Липовац Танасковић.

„Грађанима нудимо промене из корена и задовољни смо реакцијом Београђана као и грађана широм Србије у овој изборној кампањи, јер нам прилази све већи број људи“, закључила је Марина Липовац Танасковић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар