Почетна » Микетић: Шапић дизајнира нове униформе док ће се Београђани зимус смрзавати

Микетић: Шапић дизајнира нове униформе док ће се Београђани зимус смрзавати

од Други Пишу
0 коментар

Посланик посланичке групе Морамо-Заједно Ђорђе Микетић оценио је, да док градоначелник Београда Александар Шапић бира униформе и осмишљава нов изглед и назив служби које су у распаду, Београђани, који читаве године плаћају грејање, зимус ће се смрзавати.

Он је додао да ће, према информацији коју је посланичка група добила у Београдским топланама, температура у становима на зиму бити 18 степени целзијуса.

Микетић је питао ко се данас сећа да је Београд, 2021. године поручио и платио нове униформе комуналне полиције у вредности од 157 милиона динара, или око 2.400 евра за само једну униформу, а сада нови градоначелник у истом маниру планира замену униформи свих комуналних служби.

„Тадашња набавка униформи правдала се променом имена комунална полиција у комунална милиција. Сада се спрема нова промена имена где ће све службе постати некакви Бели. Спрема се промена униформи за све градске службе: Зеленило, Чистоћу, Београд пут, извођаче радова, подизвођаче“, навео је Микетић.

Оценио је да се Шапић не разликује од Весића, предлажу се скупе козметичке промене које су ту само да исисавају новац грађана из јавног буџета, док ниједан конкретан план за решавање горућих питања Београђана није предложио.

„Такође, након свих скандалозних набавки и сумњи на корупцију, исти људи и даље седе у секретаријату за инвестиције и планирају ове и сличне непотребне набавке“, навео је посланик Морамо-Заједно.

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар