Почетна » Народна странка предала РИК-у више од 12.500 потписа подршке листи „Сигуран избор. Озбиљни људи“

Народна странка предала РИК-у више од 12.500 потписа подршке листи „Сигуран избор. Озбиљни људи“

од Други Пишу
0 коментар

Народна странка предала је данас Републичкој изборној комисији (РИК) више од 12.500 потписа подршке грађана листи „Сигуран избор. Озбиљни људи“ за републичке изборе расписане за 17. децембар, чији је носилац председник Народне странке Вук Јеремић, уз Синишу Ковачевића, Санду Рашковић Ивић, Владимира Гајића и Марину Липовац Танасковић.

„Народна странка је једина странка опозиције која на изборима наступа самостално, дакле, у коалицији са народом, и народ ће то препознати на изборима. Једина смо странка опозиције која је своје потписе скупљала сама, пешке и поштено, на шта сам изузетно поносан“, рекао је Јеремић после подношења потписа.

Јеремић је истакао да је глас за Народну странку сигуран избор и да су гаранција те сигурности кандидати Народне странке на предстојећим изборима.

„Народна странка наступа на изборима са јасном и прецизном политиком, отворено и поштено. Оно што говоримо данас говорићемо и после избора и неће бити никакве промене“, рекао је Јеремић.

„Ми данас кажемо да је одбацивање „француско-немачког“ плана за независност Косова и Метохије један од најважнијих изазова који се налази пред Србијом. Ако дате глас Народној странци, гласаћете за одбацивање тог плана. То кажемо данас и то ћемо рећи и после избора. Ако гласате за Народну странку, гласали сте за забрану копања литијума, недвосмислено и без икакве релативизације, него у законском облику усвојеном у Скупштини Србије“, додао је Јеремић.

Јеремић је навео да је глас за Народну странку глас за повратак суверенитета над националном економијом и да сви у Србији имају право и добију прилику да живе квалитетно и достојанствено на основу свог поштеног рада.

„Глас за Народну странку је сигуран избор за озбиљне људе“, рекао је Јеремић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар