Почетна » Неорганизован одлазак, али СНС Гроцка има квоту за митинг 19. априла

Неорганизован одлазак, али СНС Гроцка има квоту за митинг 19. априла

од admin
0 коментар

 Том приликом Вучић је рекао да су смешне приче како људи одбијају да иду на митинге и да их неко кажњава забог тога.

„Најсмешније су ми те приче: терали су је да дође на митинг у Пожаревац, она није хтела, па се појавила на митингу 1 од 5 милиона. Оставите то за малу децу“, поручио је тада председник Србије.

Рекао је да људе нико не сме да тера на скупове и да 19. априла не треба да дође нико ко то не жели и ко не осећа да борбом за пристојну Србију и борбом против лажи доприноси нормалности Србије.

Међутим, грочански одбор напредњака у Гроцкој је добио квоту од 1 600 људи који морају бити присутни на митингу 19. априла. С обзиром да је међу грочанским табором напредњака право расуло након што је њихов председник Драгољуб Симоновић ухапшен као главни осумњичени налогодавац за паљење куће новинара Јовановића, ова бројка је за њих потеже изводљива. Као и увек, рачуна се на стотинак радника јавних предузећа у Гроцкој који сада већ по навици (морању) се спремају за сваки заказани митинг у близини Београда, али остала места тешко ће да напуне.

Према сазнањима Жиг Инфа поједина удружења пензионера са територије ГО Гроцка, баш за тај петак, односно 19. април организују бесплатне излете а једна од „станица“ биће и посета митингу. Пензионерима су рекли да ће добити по сендвиче и воду за тај дан бесплатно.

Иначе, Паликућа  (Драгољуб Симоновић) је и даље присутан међу грочанским напредњацима. Готово свакодневно је у згради ГО Гроцка где „издаје“ задатке својим саборцима.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар