Почетна » Да ли ће Панта постати повереник напредњака у Гроцкој?

Да ли ће Панта постати повереник напредњака у Гроцкој?

од admin
0 коментар

Према информацијама Жиг инфа, вечерас ће се одржати састанак преосталих председника градских општина са Аном Брнабић. Међу њима наћи ће се и председник ГО Гроцка, Драган Пантелић.

Пантелић који је недавно у једној вибер преписци, написао да је све ово што се дешава у претходном периоду од стране Жиг инфа, нечувено, и да се ови напади (емитовање аудио записа о незаконитим радњама) морају издржати јер ће их све повући на дно, а он ће (председник Гроцке) затражити хитан састанак код председника Вучића како би се пронашло неко решење, успео ја на овај начин да дође до, практично другог човека (жене) у СНС-у.

Садашњи пример понашања Драгана Пантелића јесте врло сличан као и Драгољуба Симоновића, бившег председника ГО Гроцка који је првостепено осуђен за паљење куће нашег новинара Милана Јовановића. Јер, председнику Гроцке нису криви они што су недвосмислено рекли да су огрезли у незаконитим радњама, или да су новинарке Пинка обнажене, већ је крив онај који је такве радње разоткрио. А то је, ко други, него новинари Жиг инфа.

У Гроцкој се у претходном периоду спекулише да ће Драган Пантелић постати нови повереник у Гроцкој, уместо досадашњег Милосава Миличковића. Извори Жиг инфа наводе да је место повереника чак и жеља Пантелића јер ће тако добити још већу моћ.

Међутим, чему појачање моћи Пантелића када он до сада није могао ни козметички да изврши било какав напредак у ГО Гроцка, па и међу члановима напредњака у овој локалној самоуправи. После  Миличка, поставити Пантелића за повереника у Гроцкој било би управо по оној народној пословици „са коња на магарца“. А све је донекле могло да се измени када је ухапшен бивши председник ОО СНС-а и ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић. Постојале су индиције да је Миличко, након што је преузео грочански одбор напредњака желео да уведе промене, али после оволиког протеклог времена, евидентно је да он у томе није успео. Миличково блиско пријатељство са Стефановићем коштало га је вођства над многим општинским одборима напредњака. Ипак, Гроцка ће, изгледа, остати горак укус у устима многих напредњака. Поготово, ако се за повереника СНС-а постави Панта( садашњи председник ГО Гроцка).

Извори Жиг инфа наводе  да Пантелић већ дуже време лобира да буде повереник, односно председник ОО СНС-а у Гроцкој и да може се десити да га Ана Брнабић и постави за истог. Брнабићка, наводе наши извори, је добила тежак задатак да среди општинске одборе у Београду. Како је и сама неискусна, може насести на причу да је Пантелић добар привредник ,угледан Грочанин и да га она (Ана) постави за повереника, наводе извори Жиг инфа.

Ипак, има и оних који тврде да се то неће десити и да је за Панту, фактички, пуштена само прича да ће бити повереник.

Шта је од овога истина, сазнаће се релативно брзо. Избори код напредњака заказани су за октобар и тада се очекује формирање многих одбора који су распуштени. 

Пантелић сигурно одговара већем делу гарнитуре на власти у Гроцкој. Не чинећи ништа и праштањем „рђаве“ прошлости данашњим сарадницима Пантелића, он постаје идеалан за такве на месту повереника СНС-а у Гроцкој.

ГО Гроцка,  у Народној скупштини Републике Србије има три посланика и сви су чланови СНС-а. Према незваничним сазнањима Жиг инфа, народни посланици нису, за сада, дали мишљење о могућем будућем поверенику СНС-а у Гроцкој. Чињеница је да је приметна „несарадња“ између ГО Гроцка и народних посланика.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна: Илустрација-карикатура

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар