Почетна » Председник Гроцке зове Вучића да би се „решили“ компромитујућих снимака

Председник Гроцке зове Вучића да би се „решили“ компромитујућих снимака

од admin
0 коментар
sssraz

И уместо да објављени снимци допринесу председнику  Гроцке да коначно испуни оно што је и обећавао јавно грађанима ове локалне самоуправе, а то је да ће се суочити са онима који раде против државе, Драган Пантелић ће се  због истих обратити председнику Србије, Александру Вучићу.

У једној вибер преписци, председник Гроцке је написао да је све ово што се дешава у претходном периоду од стране Жиг инфа, нечувено, и да се ови напади морају издржати јер ће их све повући на дно, а он ће  (председник Гроцке) затражити хитан састанак код председника Вучића како би се пронашло неко решење.

Садашњи пример понашања Драгана Пантелића јесте врло сличан као и Драгољуба Симоновића, бившег председника ГО Гроцка који је првостепено осуђен за паљење куће нашег новинара Милана Јовановића. Јер, председнику Гроцке нису криви они што су недвосмислено рекли да су огрезли у незаконитим радњама, или да су новинарке Пинка обнажене, већ је крив онај који је такве радње разоткрио. А то је, ко други, него новинари Жиг инфа.

Када би нормалан грађанин посматрао дописивање високих функционера ГО Гроцка преко вибера, схватио би колико се ту оптужби и „аброва“ изрекне за један дан. Уместо да решавају актуелне проблеме воде, незапослености као и много других, вибер групе грочанских функционера служе за међусобне оптужбе, ко преноси оно шта се дешава у ГО Гроцка новинарима Жиг инфа или, као што је недавно саопштио председник Гроцке, информације око Жељковог (гл. и одг. уредника Жиг инфа) техничког прегледа аутомобила старог 20 година. Које су то информације, председник није саопштио у преписци, али је врло брзо већник Стефан Дилберовић пренео свом имењаку, власнику Радио Пулса, који је већ опробан рецепт за обрачун са новинарима Жиг инфа. Ипак, када дође до свађе између два Стефана (власника радио Пулса и већника) информације процуре у јавност. И све тако док се, као заљубљени пар, два Стефана не помире, а затим удружено почињу напади на новинаре Жиг инфа и оне за које Дилберовић сматра да су му непријатељи.

sssraz

Једна од преписки са вибера између Стефана Радића (радио Пулс) и већника Стефана Дилберовића.

На снимцима које поседујемо, ради бољег информисања јавности, потребно је знати да се на њима налазе тадашњи координатори СНС-а у Гроцкој Миленко Буквић, Стефан Дилберовић, Милан Марковић и Ђорђе Јевтић. Снимци су настали у предизборном периоду 2020. године. Као што смо чули на снимку, сви актери су заиста успели да постану они који се за све питају у ГО Гроцка. Данас су најближи сарадници председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића. Изузев Ђорђа Јевтића из Умчара, који је одустао да се нађе на листи СНС-а, на прошлогодишњим изборима. Миленко Буквић је постао шеф напредњака у Гроцкој и директор „Еко Гроцка“, Стефан Дилберовић, практично Први већник (код њега се налази главни  „проток новца“) и Милан Марковић већник за Спорт.

Данас вам пуштамо снимак када су први пут, горе наведени актери,  употребили диктафон. Односно, данас чујемо Миленка Буквића, Милана Марковића и Стефана Дилберовић који су први пут „пустили у рад“ диктафон.

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација-карикатура

panta zove vucica karikatura

Можда ти се свиди

Оставите коментар