Почетна » Аутобуси са симпатизерима СНС кренули на митинг у Београду

Аутобуси са симпатизерима СНС кренули на митинг у Београду

од admin
0 коментар

 

„На митинг ће кренути људи из наше странке, али и грађани који су нам се јављали да им обезбедимо превоз“, рекао је Миловановић.

Аутобуси су пут Београда кренули са више паркинга и локација у граду али ће се, како је најављено, сви окупити код наплатне рампе „Наис“ како би заједно отпутовали на митинг „Будућност Србије“.

Према незваничним информацијама, колона аутобуса неће кренути за Београд док не буде снимљена дроном, како би тај снимак био послат председнику Србије Александру Вучићу.

По истом сценарију нишки напредњаци организовали су одлазак у Београд када је гост Србије био председник Русије Александар Путин.

Значајан број грађана Ниша отпутоваће данас за Београд редовним линијама, тако да се тренутно празно место у аутобусима „Ниш-експреса“ може пронаћи једино у касним вечерњим поласцима.

Како агенција Бета незванично сазнаје, за одлазак у Београд ангажован је и један број возила градских и државних предузећа и установа, а извесно је да су још пре десетак дана направљени спискови запослених који ће отпутовати на митинг.

Градјани Ниша посредством друштвених мрежа негодују због редуковања полазака на већини градских и приградских линија, и укидања појединих линија.

Према тврдњама грађана, редуковани су поласци „Ниш-ескпреса“ према Врању, Врњачкој Бањи и Кладову, док уопште нема полазака према Краљеву, Крушевцу и Шапцу.

У Дирекцији за јавни превоз Ниш су казали да нема никаквих проблема у превозу и да саобраћај на свим линијама нормално функционише.

Из Крагујевца 16 аутобуса

Из Крагујевца је данас кренуло укупно 16 аутобуса у Београд на митинг председника Србије и Српске напредне странке (СНС) Александра Вучића у оквиру кампање „Будућност Србије“.

Међу аутобусима је три дабл-декера и седам комбија.

Нико од функционера СНС из Крагујевца није одговорао на позиве дописника агенције Бета да би потврдили ове податке.

Митинг „Стоп насиљу“ биће одржан у 18 сати на платоу код Дома Народне скупштине, а најављено је обраћање премијерке Србије Ане Брнабић, министра спољних послова Ивице Дачића, председавајућег Председништва БиХ Милорада Додика и министра спољних послова Ма]арске Петера Сијартоа.

Из Прокупља 30 аутобуса чланова и симпатизера СНС кренуло на митинг у Београд

Из Прокупља је данас кренуло тридесетак аутобуса углавном приватних превозника са члановима и симпатизерима Српске напредне странке (СНС) за Београд како би у 18 сати присуствовали митингу „Будућност Србије“.

Међу путницима, којих би према процени, требало да буде око 2.000, су сви градски функционери, градоначелник, чланови већа, одборници СНС, директори и велики број радника запослених у локалној самоуправи и јавним предузећима и установама.

Аутобуси Ниш експреса данас возе према измењеном реду вожње, како су рекли на Експресовој станици у Прокупљу, „као у време државних празника“.

Бета/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар