Почетна » Шапић: Време ће показати како ће односи СНС-СПС утицати на локални ниво

Шапић: Време ће показати како ће односи СНС-СПС утицати на локални ниво

од Други Пишу
0 коментар

Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је данас да ће време показати како ће коалициони односи СНС-а и СПС-а на републичком нивоу утицати на локални ниво и оценио да су на градском две странке до сада добро комуницирале.

Шапић је то рекао новинарима приликом обиласка новоотвореног Пет парка на Новом Београду одговарајући на питање да ли СПС може да остане у градској власти уколико не остане у републичкој.

„Да ли ће сутра неки нови избори и нека нова препакивања на националном нивоу да утичу на коалицију у локалним самоуправама, то ће време показати“, оценио је Шапић.

Он је навео и да је председник Скупштине града Никола Никодијевић чешће знао њега да прекине на седницама него опозиционе одборнике.

„Воле они тако да буду мало добри са свима па за ових шест месеци нисте чули да је неко оптужио Никодијевића за нешто, а он се 15 година не помера из Скупштине града. Али добро, то је њихов модел, није то ништа ново што се тиче СПС-а“, приметио је Шапић додајући да до сада нису имали проблема.

Тањуг/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар