Почетна » Сазнајемо: Андреј Вучић био на састанку у Калуђерици због ниског рејтинга грочанског СНС-а

Сазнајемо: Андреј Вучић био на састанку у Калуђерици због ниског рејтинга грочанског СНС-а

Покушај повратка поверења

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Касно синоћ, особа која је задужена за чистоћу Месних просторија у Калуђерици позвана је да се детаљно очисти простор за састанке јер ће, како јој је речено, доћи Андреј Вучић на састанак.

И заиста, данас се на састанку Месног одбора напредњака у Калуђерици појавио Андреј Вучић. Друштво му је правио координатор за Гроцку, директор ЈКП „Паркинг сервиса“, Андрија Чупковић. Пре тога је организовано да се чланство одазове у што већем броју на овај састанак, укључујући и чланство из околних Месних одбора.

Иначе, према речима наших извора, долазак Андреја Вучића је организован из разлога што је опало поверење у водеће структуре, првенствено председника ОО СНС-а Драгана Пантелића, као и због пада рејтинга локалних напредњака међу бирачким телом. Наши извори такође наводе да је највише критика дошло на рачун председника Гроцке и ОО СНС-а, Драгана Пантелића.

  • Вучић је био изузетно груб према Пантелићу, не бих волео да сам му био у кожи.  С друге стране, шта и вичу на њега а не смењују га. Шта то нама значи. Сада они покушавају кроз Вучића да ми као ту подржимо Пантелића, каже један наш извор са овог састанка.

Остали наши извори практично потврђују ову причу, односно део око Пантелића. Сви су сагласни да је Вучић дошао како би покушао да умири тензије којих има све више.

Подсетимо се, ово није први долазак Андреја Вучића у Гроцку. Прошле године Андреј Вучић је присуствовао на кратко слави СНС-а у једном локалном ресторану.

 

За Жиг инфо:

Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Фотошоп/СНС Гроцка

Можда ти се свиди

Оставите коментар