Почетна » Вучић али Андреј био гост у Лештанима, на славу нису позвани коалициони партнери (ВИДЕО)

Вучић али Андреј био гост у Лештанима, на славу нису позвани коалициони партнери (ВИДЕО)

Слава ОО СНС-а Гроцка

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Док радници запослени преко агенције у ГО Гроцка очекују своје плате, те многи запослени немају финансија да преславе своје славе, општински одбор СНС Гроцка организује славље за, како су навели, чланове и симпатизере странке.

Наиме, ОО СНС Гроцка којег води повереник Андрија Чупковић организовали су у једној свечаној сали у Лештанима пријем за поједине чланове и симпатизере странке. Међу гостима налазио се и брат актуелног председника Србије и странке, Андреј Вучић. Доста гостију је било и из Младеновца, одбора којег такође води повереник Андрија Чупковић.

Према снимку који је објављен на друштвеним мрежама, Андреј Вучић је био „звезда вечери“. Вучић се поздравио са свим окупљенима, док су уз њега били председник Гроцке и повереник локалног одбора.

Видео: ОО СНС Гроцка

 

Интересантно је да коалициони партнери СНС-а, па чак и они који су се нашли са њима на листи на последњим одржаним локалним изборима нису позвани на ову прославу.

Подсетимо се, председник ГО Гроцка Драган Пантелић у новембру прошле године, према снимку којег смо објавили, је рекао да је Андреј Вучић један од оних који управљају овом локалном самоуправом.

-Милош премијеркин, Лука и Андреј су ми конекција изјавио је тада, ничим изазван, председник ГО Гроцка, Драган Пантелић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар