Почетна » Партизан доводи ново појачање? Мијаиловић причао о једној позицији у тиму

Партизан доводи ново појачање? Мијаиловић причао о једној позицији у тиму

од Други Пишу
0 коментар

Можда ускоро видимо допуну састава

Кошаркаши Партизана ухватили су победнички ритам у Евролиги, везали су седам победа у свим такмичењима и сада су у плеј-оф зони.

Међутим, Алекса Аврамовић је недавно доживео тешку повреду ноге, ван терена су тренутно и Френк Камински и Урош Трифуновић, па је могуће да ускоро видимо и неко ново име у црно-белом дресу.

Председник клуба Остоја Мијаиловић био је гост на ТВ „Прва“, где је причао о актуелном тренутку клуба, Евролиги, амбицијама, пословању, финансијама, спору са Ареном, а за крај поменуо је и потенцијално појачање.

Није тајна да је Партизан и у блиској прошлости тражио неког плејмејкера или бека на тржишту, а Мијаиловић је и овога пута „заголицао машту“ навијача.

„Радимо на томе, тајна је, не могу да кажем ништа више“, рекао је Мијаиловић.

Црно-бели су донедавно били заинтересовани за Јогија Ферела, али је тај траансфер пропао, па је он завршио у Будућности.

Између осталог, Мијаиловић се осврнуо и на тријумф Партизана у Литванији против Жалгириса у оквиру 14. кола Евролиге.

„Велика победа у Каунасу, против незгодне екипе на незгодном госотвању, на месту где су губиле неке најбоље европске екипе по пет-шест пута. Велике честитке играчима и стручном штабу на челу са Жељком. Али упутио бих овде посебне честитке нашем медицинском тиму. Од старта сезоне смо имали седам повређених играча и наши људи из медицинске службе су радили на њиховом опоравку. Ние исто када имате 18 играча и повреди вам се њих седам и када имате 14 и повреди вам се толико играча. Велики посао нашег лекарског тима. Будимо релани, ако екипа испуни зацртане цљеве које смо поставили, а то је да се дође до завршнице најважнијих такмичења, можда дођемо до 100 утакмица у сезони, а то је заиста велики напор, и физички за играче, и организациони за клуб, за нас који налазимо финансије. Велики је темпо, није лако играти на свака три дана, путовати од једне локације до друге, од Валенсије за Мадрид, па у Задар. Скоро 200.000 евра смо платили наш чартер да би играчи могли лакше све то да преброде“.

Такође, Мијаиловић је истакао да буџет Партизана никада није био већи.

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Оливер Мијушковић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар