Почетна » Завршна конвенција СПС-а у Умчарима

Завршна конвенција СПС-а у Умчарима

од admin
0 коментар

Вечерас је у сали Дома културе у Умчарима одржана завршна конвенција Коалиције Социјалистичка партија Србије-Јединствена Србија за Гроцку.

Конвенцији су присуствовали Жарко Обрадовић потпредседник СПС,Милисав Петронијевић члан председништва СПС,кандидат за председника општине Милан Јанковић –Жире,кандидат за народног посланика Драгана Ћујић и кандидати ове коалиције за општинске одборнике.

Присутним грађанима  се обратио председник грочанских социјалиста и кандидат за председника општине који је у свом излагању посебно нагласио квалитет листе СПС-ЈС,спој младости и искуства, стручност ,Сви кандидати ове листе су спремни да својим радом и залагањем дају допринос развоју општине.Ова наша коалиција је спремна да преузме власт и одговорно је врши ако јој грађани укажу поверење.

Председник општинског одбора Јединствене Србије и кандидат за одборника Горан Бабић истакао је да је поносан што је у овој коалицији јер зана колико социјалисти могу да раде а удружени са ЈС можемо још више.

Грађанима су се обратили и Милисав Петронијевић и Жарко Обрадовић који су дали пуну подршку кандидату за председника општине Милану Јанковићу Жирету као и листи кандидата за одборнике која је квалитетна и стручна са надом да ће грађани то преознати и 24.априла гласати за број 3!                                                                

Можда ти се свиди

Оставите коментар