Почетна » Проглас коалиције Социјалистичка партија Србије- Јединствена Србија Гроцка

Проглас коалиције Социјалистичка партија Србије- Јединствена Србија Гроцка

од admin
0 коментар

Поштовани суграђани,

 

Коалиција Социјалистичка партија Србије- Јединствена Србија своју изборну кампањуза Гроцку започела је 21. Марта ове године  у присуству Ивице Дачић,Драгана Марковић –Палме и  Александра Антић који су у центру Гроцке разговарали са окупљеним грађанима.

У протеклих месец дана обишли смо све МЗ представљјући наш програм и морамо рећи да су нас људи радо примали ,разговарали предлагали а било је и критика које ће користити да будемо још бољи.Представили смо наш програм ,наше кандидате који су спремни и стручни да исти спроведу.За све нас је веома важно да смо подршку добили  од Ивице Дачића и Драгана Марковића Палме од којих сутра кад преузмемо власт очекујемо помоћ у реализацији програма.

Од 21. Марата па до дана данашњег кад завршавамо изборну кампању Гроцку су посетили Ивица Дачић,Драган Марковић Палма,Александар Антић, Милета Радојевић, Никола Никодијевић,Жарко Обрадовић,Бранко Ружић,Милисав Петронијевић, Никола Прелевић И Небојша Јаковљевић што показује колико смо уважени ,колико имамамо подршку од оних који ће сутра имати важне функције у Републици и граду.

Милан Јанковић –Жире кандидат наше коалиције за председника ГО Гроцка представио је наш програм чији су главни елементи инфраструктурно ,комунално уређење општине,пољопривреда и  туризам.Морамо изградити комуналну инфраструктуру као предуслов за довођење страних инвеститора и отварање нових радних места . Треба радити на пројектној документацији и плановима развоја општине.Проширење Смедеревског пута ,Излазак Калуђерице на ауто пут,канализација,водоснабдевање за целу општину,гасификација,побољшање грaдског превоза…

У пољопривреду као најважнију грану привреде више улагати да би се производња развијала а то може преко приступних фондова ЕУ, зашта нам требају  пројекти које морамо обезбедити. Миимамо кадрове који све то могу да реализују и који ће се залагати да се нашим пољопривредницима обезбеди сигурно тржиште бољи пласман производа како би могли пристојно да живе од свог рада.

 Дунав,археолошко налазиште у Винчи, римска гробница предуслови за развој туризма.Природа нам је дала а ми до сада то нисмо знали да искористимо.

Бесплатно школовање,могућност да свако дете има прилику да се образује и да стварамо стучне кадрове.

Боља здравствена заштита,  адаптација и изградња објеката за здравство,  улагање у стручно оспособљавање здравствених радника је улагање у бољи живот јер кад смо здрави способни смо за рад .

Поштовани грађани ово су само правци развоја за које се ова коалиција залаже. Од вас очекујемо да у нама препознате одговорне и храбре људе који ће радити на развоју  како на развоју општине тако и на развоју земље у целини. Коалиција СПС-ЈС, на предстојећим изборима под редним бројем 3, налази се на гласчком листићу, како за републику тако и за општину Гроцка.

Драги суграђани изађите 24 априла на изборе гласајте за број 3, укажите поверење стручним, одговорним и младим људима !!!

                                                ОДГОВОРНОСТ ЗА БУДУЋНОСТ !

                                                               ХРАБРО ДО ПОБЕДЕ!

Можда ти се свиди

Оставите коментар