Почетна » Janković JUL-ovac, a slavi 5. oktobar?

Janković JUL-ovac, a slavi 5. oktobar?

од admin
0 коментар

U njenog komentaru stoji:

– Ima li veće sramote i parodije od činjenice da Saša Janković JUL-ovac danas obeležava 5.oktobar? Verovatno se ni sam ne seća momenta kada je požuteo. Ima li veće sramote od konstantnih zloupotreba i laži koje plasira u javnost? Moraš imati obraz kao đon da bi izgovorio da izbori ne pripadaju ni vlasti ni opoziciji, već građanima. Na koje građane Janković misli? Volela bih da kaže ko je glasao na predsedničkim izborima, ako ne građani Srbije, kada je Aleksandar Vučić osvojio više od 55 odsto glasova? Ili smo mi, većina Srbije, za njega građani drugog reda?Takvi su egocentrici, nikada ne prihvataju realnost. Vidim, boli ga Nebojša Stefanović jer je opet razotkrio lažova… Građani itekako umeju da prepoznaju sramotu i manipulaciju, i ne kaže se za džabe, jednom lažov, uvek lažov, jednom gubitnik, uvek gubitnik…
Koliko je gladan vlasti, Janković potvrđuje svakim svojim javnim nastupom, a vidim da bi ukinuo i demokratiju i vladavinu prava u jednom danu zarad dobre plate, udobne fotelje i luksuznog automobila – napisala je državna sekretarka, pa nastavila:

– Još od kada je epohalno objavio da ulazi u politiku, građani nikako da čuju bilo kakvu ideju, osim optužbi na račun SNS-a i već ofucanih izgovora za sopstvene neuspehe. Sada kada ga opet hvata strah, jer oseća da će u demokratskoj utakmici zvanoj izbori ponovo izgubiti, iznova režira filmove.. Masovno naseljavanje Beograda da bi neko pobedio njega…(?!) Hajte Jankoviću, uozbiljite se malo… Šta je sledeće? Dovešćemo vanzemaljce??? I sve to zbog vas? Ja bih rekla da se Srbija postidela zbog pregolemog samoljublja Saše Jankovića…I nije tolika sramota što je Janković gubitnik, I to je za ljude, koliko je sramota što ne ume ni da učestvuje u utakmici! Ali, eto, egocentrik… – završila je ona.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар