Почетна » Онај моменат када мора да се одради директорска плата у Гроцкој за напредњаке

Онај моменат када мора да се одради директорска плата у Гроцкој за напредњаке

од admin
0 коментар

 

Наиме, на седници СГО Гроцка на којој је Добријевић именован за новог директора ЈКП-а Гроцка, допутовао је аутобусом, Након што је одржана седница на којој је постављен на место директора, одмах је отрчао до ЈКП-а и узео службени аутомобил како би се кући вратио и похвалио својим суграђанима.

Познат је по многим аферама. Радници су штрајковали глађу под његовим директовањем, док је у радни однос примио и око сто нових радника на уговору о делу, његових пријатеља напредњака, што је на крају резултирало да ЈКП Гроцка оде у стечај.

Ипак, Добријевић се не задржава дуго на месту директора ЈКП-а Гроцка јер га смењују у новембру 2012. године, међутим он прелази у Железницу Србије на чијем челу је био Драгољуб Симоновић . 13. фебруара 2018. године, Мирко поново долази у Гроцку на уговор у водоводу. Мирка запошљава Ђорђе Јевтић. Крајем прошле године на наводно расписаном конкурсу, да Добријевић постане директор водовода у Гроцкој лично су „ургирали“ координатори СНС-а Буквић и Дилберовић. Од стране њих, Добријевић је био представљен као изабраник Милосава Миличковића, повереника ОО СНС-а у Гроцкој. 

Врло брзо смо сазнали и да је трећина запослена у ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка запослена преко СНС-а, односно да је већина њих фиктивно запослена у овом предузећу, а заузврат морају да раде за СНС.

Тој тврдњи, може се додати и недавни објављен доказ од стране ОО СНС-а Гроцка. Наиме, Активисти МО СНС из Винче  поставили су штанд и делили најновији број страначких новина. Међу „активистима“ напредњака предњачио је „мештанин“, директор ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка, Мирко Добријевић .

 

Јуче је странка ССП Гроцка објавила да је по конкурсној документацији, директор водовода морао да замрзне своје чланство, да би уопште био изабран.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар