Почетна » „Је л’ на врху живи Златокоса?“: Зграда на Златибору уместо крова добила куполе

„Је л’ на врху живи Златокоса?“: Зграда на Златибору уместо крова добила куполе

од Други Пишу
0 коментар

Кад помислите да сте видели све архитектонске кичераје, неки српски инвеститор вас разувери и покаже да увек може бизарније. Тако је недавно никао прави правцати замак на Златибору и постао предмет исмевања друшвеним мрежама, пише Цитy Магазине.

Како пише Цитy Магазине, од свих локација по Србији, Златибор је дефинитивно најпроблематичнија у архитектонском смислу. Имали смо снимак који приказује апсолутни „грађевински геноцид“ на овој планини, затим „Калуђеризацију“ са дочека, као и својеврстан феномен – поплаву на врху планине. Ред је био да добијемо и дворац.

На друштвеној мрежи X појавила се фотка занимљиве надоградње зграде, која је на врху уместо класичног крова добила куполе дворца.

„Ако на последњем спрату не живи принцеза ја другог објашњења за ово немам“, гласи твит који је покренуо лавину коментара.

 

„Прво је хтео зграду, а онда додао кућу, на крају се толико дивио сам себи па је пожелео тврђавицу и ето будалаштине на делу“, покушао је неко да претпостави ток мисли који би довео до овога, а неки су осули по архитекти и ономе који је дао дозволу за градњу. Но, како то обично бива, шок и згражавање су убрзо засенили коментари у којима се нуде духовита објашњења шта би то могло да буде осим очигледног архитектонског блама, пише Цитy Магазине.

„Је л’ на врху живи Златокоса“, насмејали су се многи, а неки је су је прекрстили у „принцезу Златиборку“.

„Није принцеза, горе се испаљују противградне ракете!?!“

„Чардак ни на небу ни на земљи.“

„Дракулин дворац.“

„Златибор! 3 у 1. Зграда ли је, тврђава ли је, црква ли је?“

x.com/@015_peta

Цитy Магазине/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар