Почетна » Арнела: Отели ме и одвели у Србију

Арнела: Отели ме и одвели у Србију

од admin
0 коментар

ШИри се сукоб породица Куч из Рожаја и Булатовић из Мрчајеваца. Огласила се Арнела: Све што причају је измишљотина, нисам се добровољно удала, већ су ме отели и пребацили у Србију

РОЖАЈЕ – Сукоб породица Куч и Булатовић се распламсава. Булатовићи, син Александар (33) и отац Милован (59), дошли су у овдашњи суд по Александровој тужби за развод од Арнеле Куч, која је за њега била удата неколико месеци, да би је из куће из Мрчајеваца отели несуђени пријатељи – Арнелина породица.

– Тужбу сам предао из разлога што сам желео да Арнела, коју не пуштају из куће, дође и каже о чему се ради. Добио сам поруке да је злостављају и не дозвољавају контакт са мном – казао је Александар.

Јуче се, међутим, огласила и Арнела:

– Не желим да живим са Александром и његовом породицом. Он ми је једном, после познанства, дао неки сок да попијем, после чега су ме лечили десет дана у болници. Нисам се за њега добровољно удала, већ су ме отели и у Србију пребацили преко мени непознатог граничног прелаза, а не Драченовца. У кући Булатовића сам доживела нечувену тортуру. Претили су ми са свих страна, а Александар да ће ми породицу убити бомбом ако побегнем мојима.

По њеним речима, успела је да се јави родитељима, који су дошли и вратили је у Рожаје. Ту је пре два дана дала изјаву у полицији, а јуче је, како тврди, имала „неко суђење“.

– Не живим у ропству. Имам мобилни телефон, лепо ми је код родитеља. Поднећу и ја захтев за раскид брака, на који нисам добровољно пристала. Све што Булатовићи причају чиста је измишљотина. Јесам била у вези са Александром, који је био возач аутобуса када сам га упознала. Али, то није била нека озбиљна веза – каже Арнела, која негира Александрове тврдње да је остала у другом стању док су живели у Мрчајевцима, где су побегли у страху од освете њене породице, која, по његовим речима, није желеле да им се кћерка уда за православца.

НА ВЕНЧАЊЕ САМ ОДВЕДЕНА СИЛОМ

Булатовићи тврде да је Арнела отета из њихове куће уз помоћ полиције, без обзира на то што су инсистирали на помирењу, па је у част тога организован и свадбени ручак.

– На венчање у Чачак, 29. јануара, одведена сам силом. Бојала сам се од Александровог кума полицајца – Арнелин је одговор због чега пред матичарем није изјавила да не ступа добровољно у брак, после чега би морали да интервенишу и државни органи.

М. СЕКУЛОВИЋ    Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар