Почетна » На седници Већа у Гроцкој, председник се правдао за в.д директорку водовода

На седници Већа у Гроцкој, председник се правдао за в.д директорку водовода

Сазнајемо

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Данас је у Гроцкој одржана седница Већа, на којој се председник Драган Пантелић правдао за избор в.д директорке водовода у Гроцкој.

Пантелић је, према речима наших извора, покушао да објасни присутнима да они (СНС Гроцка) нису успели да пронажу кадар, те су морали да изаберу Драгану из Младеновца.

Такође, према речима наших извора, Пантелић је окривио заменика председника СГО Гроцка да стоји иза текста „Панто Стоп“

  • Није лично споменуо Жиг инфо и овај текст, али се зна на шта је мислио. Буквално је рекао : „Није у реду од Ере тако да напише“, наводи један од наших извора.

Подсетимо се , седнице Већа ГО Гроцка, према усвојеном Пословнику о раду требало би да буду јавне. У члану 15. Пословника о раду седница Већа, наводи се да материјал и позив за седнице, између осталога, треба да се достави и медијима ( Жиг инфу, прим. аут.). Међутим, материјал и позив за седнице Већа ГО Гроцка не да се не достављају, него и када новинари Жиг инфа желе да присуствују „јавним седницама“ овог тела, оне се затварају за јавност без Законског образложења. Шта више, челни људи у ГО Гроцка признају да се седнице Већа затварају за јавност управо због присуства новинара Жиг инфа.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар