Почетна » Предизборни пелет у Врчину и ко има право на њега? (ВИДЕО)

Предизборни пелет у Врчину и ко има право на њега? (ВИДЕО)

Пелет на попусту - врчински пелет

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Изборни инжењеринг је стара појава усвојена као нови појам од како је та релативно нова реч – инжењеринг, постала означење за обављање одређене делатности.

Кад је реч о изборима, она је код нас добила на посебном значају од како је ове власти, захваљујући Александру Вучићу који је учио од најбољих – Блера, Клинтона, Шредера …, као саветника. У питању је, код нас, најеклатантнији систем популизма који негира све до тада достигнуте системе вредности.
На поновљеним изборима, у ГО Гроцка, тачније у насељу Врчин, представници власти настављају истим темпом као и за децембарске изборе 2023. године. А због таквих примера, опозиција је тражила поништење избора и стварање нових „фер“ услова. Ипак, предозборни пелет у Врчину, иако је крај зимске сезоне, дели се члановима или гласачима СНС-а.

Према речима наших извора, пелет се искључиво дели гласачима Српске напредне странке, а главни за поделу су два Дејана из Врчина. Један се презива Миланковић и директор је ЈП „Пијаце и зеленило Гроцка“, док је други Маринковић.

Опширније у видео прилогу:

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар