Почетна Остало 17.тог марта поворка сећања „Србине не заборави“ у Београду

17.тог марта поворка сећања „Србине не заборави“ у Београду

од admin
0 коментар

У Уторак 17. марта у 17 часова одржаже се шетња од Трга Републике до Храма Светог Саве. Путем Фејсбука на шетњу београдским улицама су позвали Родољубива омладина и србски навијачи.

„Одлучили смо да изађемо на улицу и направимо први скуп за Косово и Метохију у последњих годину дана. Жалосно је што данас ни једна национална организација или нема енергије или нема воље, осим саопштењима да искаже свој став поводом косовског питања. Већина националних организација је изгорело у политичким амбицијама, не рачунајући странке попут Двери, ДССа и СРСа које су са друге стране са мало енергије споре и системски компликоване када су протести и скупови у питању, а својим омладинама не дозвољавају да преузму организације оваквих ствари.

Позивамо све родољубе па и политичке организације да се прикључе шетњи, ЈЕР ДОШЛО ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОГЛЕДАМО У ОЧИ И ПРЕИСПИТАМО ДА ЛИ СМО СЕ И МИ ОДРЕКЛИ НАШИХ ЖРТАВА И СВЕТЕ ЗЕМЉЕ, КАО ШТО СУ ИЗДАЈНИЦИ КОЈИМА ТОНИ БЛЕР ДРЖИ СЛОВО ! “

Истакао је Дамњан Кнежевић један од организатора скупа, и додао да је ово четврта година како учествује у организацији шетње 17тог марта и да да је жалосно то што се нико од учесника из предходних година није сетио датума, а многе је то политички уздизало, као и то што се 2014 године због избора 16тог марта појавило мање од 100 људи.

(Србин.инфо)

Можда ти се свиди

Оставите коментар