Почетна » Док радници једу пасуљ, први човек Младеновца и Гроцке, на екслузивним летовалиштима, кафанским проводима, поклања кућу зету

Док радници једу пасуљ, први човек Младеновца и Гроцке, на екслузивним летовалиштима, кафанским проводима, поклања кућу зету

Серијал о аферама првог човека СНС-а за Младеновац и Гроцку, III део

од Жиг Инфо
0 коментар

Док радници у Паркинг сервису једу пасуљ, први човек напредњака за Гроцку и Младеновац и директор Паркинг сервиса, Андрија Чупковић, се башкари по ексклузивним летовалиштима у Уједињеним Арапским Емиратима и Грчким острвима, поклања зету кућу вредну више милиона евра и прославља свој 50. рођендан у скупоценим ресторанима са менијем и декорацијом прилагођеним његовим скупоценим укусом и осећајем за луксуз и детаље.

 

Бахаћењу на грбачи овог јадног народа као да нема краја. Чупковић већ 20 година мења странке на власти, енормно се богатећи, што најбоље доказује увид у његову имовинску карту пре и после бављења политиком.


Његов зет фудбалер Лола Смиљањић се похвалио чаршији да је оженио богату наследницу чији је отац јако моћан и богат и да му је за свадву поклонио кућерину на Миљаковцу вредну 2.000.0000 МИЛИОНА ЕВРА о чему су већ писали српски таблоиди. На свадби је био џет сет српског фудбала па је и таст Чупковић морао да се испрси за вилу на Миљаковцу.


Супруга Андрије, Александра Чупковић је запослена у београдском јавном предузећу “Градско стамбено” у Данијеловој улици. Према њеном Инстаграм профилу, она је и модни креатор.  Чупковићева супруга се похвалила и модном ревијом на „Фешн вику“ у  Новом Саду септембра 2021. године.

 

Ћерка је кренула мајкиним стопама и отворила у родној кући на Миљаковцу предузетничку радњу Ламоре као и више бутика на ексклузивним локацијама на Старом граду на Топличином венцу као и у Карађорђевој улици на Савском венцу.


Чупковић се у званичној биографији похвалио да је власник месаре на Миљаковцу у приземљу своје куће као и самосталне трговинске радње Таки у Стевана Опачића 38а. Радња је затворена када је постављен на место директора Паркинг сервиса.

 

Кућа у парку на Миљаковцу

Прву кућу је сазидао у парку, у улици Стевана Опачића број 11, где му се налази и месарара у приземљу.
Кућа са пословним локалима се налази на државном земљишту на катастарској парцели број 1368. По јавно доступним подацима са е- катастра, реч је о стамбено-пословном објекту без одобрења (дозволе) за градњу.


Када сте Чупковић, изгледа да можете да закупите земљиште у сред парка, и то преко пута погона ЈП Зеленила Београд, а да за то прођете некажњено.

Наставиће се….

Подсетимо се, Жиг инфо је започео серијал о Андрији Чупковићу, координатору СНС-а за Младеновац и Гроцку, као и директору ЈП „Паркинг сервис“ У овом серијалу разговарали смо са инсајдерима који су у блиским односима са Чупковићем. Њихова сведочења поткрепљена су аргументима, фотографијама и писаним доказима.

Андрија Чупковић, члан свих странака на власти, координатор СНС-а и директор Паркинг сервиса

Први човек СНС-а за Гроцку и Младеновац, Андрија Чупковић, познат полицији и по „утицају“ у јавним предузећима

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар