Почетна » Алексић: Вучић је блефер и кукавица, боји се дуела као ђаво крста

Алексић: Вучић је блефер и кукавица, боји се дуела као ђаво крста

од admin
0 коментар

 

„Вучић увек иде на блеф – позвао нас је рачунајући да нећемо доћи, а када смо дошли у председништво, био је у чуду. Човек који је сигуран у себе и није искомплексиран не говори стално о својој храбрости, као што то Вучић непрекидно чини“, рекао је Алексић телевизији Нова С.

Алексић је рекао да наступ „потпуно подивљалог“ Вучића приликом сусрета са челницима Народне странке у председништву показује „суноврат државе и институција“.

„Дешава се напад једног неоствареног хулигана и његовог режима на Србију, коју разарају и немилосрдно пљачкају, док он истовремено одбија цивилизован дијалог. На то не се не може одговорити само саопштењима“, додао је Алексић.

„У председништву се све завршило тако што је Вучић побегао. Његови послушници су потом кренули да се утркују ко ће више да похвали Вучића, па је тако министар унутрашњих послова честитао припадницима јединице ’Кобре’ јер су ’спречили да Јеремић добије од Вучића оно по шта је дошао’, док је Вучић рекао да је био сам и да није било телохранитеља. Када је, међутим, објављен снимак, Вучић је био у шоку“, рекао је Алексић.

Алексић је рекао да је клан Вељка Беливука производ власти СНС-а, а да је Вучић „престао да се јавља Беливуку на телефон“.

„Вучићева породица је имала проблеме са Беливуком и онда је Вучић одлучио да та ситуација мора да се реши. Вучић је више шеф мафије него председник државе. Мафија управља Србијом. Који председник државе комуницира са људима за које он каже да праве ћевапе од убијених“, упитао је Алексић.

Алексић је рекао да Србији прети потпуни економски слом због „сумануте економске политике режима“.

„Вучић државну касу користи као свој приватни џеп и дели народни новац по својој вољи. Ситуација у држави је потпуно поремећена и не знам докле то може да потраје“, рекао је Алексић.

Алексић је оценио да је популарност власти достигла врхунац и да је сада у слободном паду, те да ће „пад власти брзо доћи“.

„После тога ћемо затећи разорену државу и разорене институције. По промени власти прво морамо да подвучемо црту и да одговарају сви који су пљачкали народ и да им се одузме опљачкана имовина и врати у државну касу“, рекао је Алексић.

„Боље им је да сада граде затворе него националне стадионе, то би нам олакшало ствар по промени власти“, закључио је Алексић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар