Почетна » Да ли је председник Гроцке признао да општина не постоји, већ искључиво само СНС?

Да ли је председник Гроцке признао да општина не постоји, већ искључиво само СНС?

Деманти који показују сурову реалност

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић упутио је јуче демант на текст „Јокић није преживео, долази нови СНС повереник у Гроцкој“, у којем је навео да све што је написано јесте неистина и лаж.

Између осталога, председник Драган Пантелић наводи и да од првог дана ступања на функцију није запослио ни једног радника.

Демант председника Гроцке- ОВДЕ

Слична ситуација је била и у септембру прошле године, када је Инфо служба ГО Гроцка такође написала да редакција Жиг инфа, дословно, лаже јер је нетачно да је Гордана Узелац, новинарка ТВ Пинк запослена као саветник-комуниколог за медије председника ГО  Гроцка, Драгана Пантелића. Таква објава стиже након што је Жиг инфо објавио уговор који је потисао управо председник Гроцке, Драган Пантелић између њега и Гордане Узелац са платом од 120 000 динара.

Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић је јуче покушао да оправда ситуацију у грочанском одбору напредњака, изрекавши, између осталога, да никога није запослио. А чим је ступио на дужност, запослио је барем 11 Већника на плати већој од сто хиљада динара. Поред Већника ту је и више помоћника и саветника. Па је тако председник Гроцке недавно запослио, као помоћника Мирољуба Јевтића или, као „зоохигијеничара“ Стефана Дилберовић на плати од 90 000 динара. Сви уговори о раду или делу потписани од истог оног који је рекао да није никог запослио.

Једно од кључних питања јесте и зашто председник свих грађана општине Гроцка, демантује текст о унутрашњем сукобу СНС-а у овој локалној самоуправи? Јер да има сукоба, знају и врапци на грани. Притом, заборавља се чињеница да општина није једнако партија, већ је општина за све грађане, било које верске, националне или друге исповести. Овим демантом, председник Гроцке је практично изједначио странку и општину.

И на крају поставља се питање и ко запошљава и кадрира по ГО Гроцка. Јер, ако председник Гроцке каже да никога није запослио, а само од како је он на тој функцији запослено је шездесетак људи минимум, ко је исте запослио? Ко је натерао председника ГО Гроцка да стави потпис на разноразне уговоре о раду је нешто чиме надлежне службе треба да се баве. 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар