Почетна » Милорад Грчић предложен за председника општине Обреновац

Милорад Грчић предложен за председника општине Обреновац

од Други Пишу
0 коментар

Председница одбора Странке слободе и правде (ССП) у Обреновцу Славица Јевтић рекла је да је на седници Скупштине општине Обреновац „прелетач“ Ђорђе Јањић предложио Милорада Грчића за председника општине.

„Тиме је Александар Вучић наградио Милорада Грчића за уништење Колубаре, колапс ЕПС-а и штету која се мери милијардама евра и доделиће му функцију председника општине Обреновац“, изјавила је Славица Јевтић, председница одбора Странке слободе и правде у Обреновцу.

Она је поручила да уместо да кривично и материјално одговара за највећу штету у историји српске привреде, Милорад Грчић ће управљати највећим буџетом од свих београдских општина и обављати још једну одговорну функцију, на којој може угрозити животе многих људи.

„Очигледно је да Милорад Грчић, слика и прилика корупције и пропасти ЕПС-а, „много зна“ о својим партијским.налогодавцима и саучесницима, који новим функцијама настављају да купују његову лојалност. Овог пута се куповина проширила и на лажног опозиционара“, Ђорђа Јањића из УГ „За наш Обреновац“, за кога је Странка слободе и правде упозоравала да вара Обреновчане, што се и обистинило његовим избором за председника Скупштине општине гласовима СНС“, објаснуила је Јевтић и додала:

„Само када се испуне изборни услови и уклоне фантомски гласачи, овакви корумпирани партијски послушници без школе и знања, ће одговарати пред институцијама, а општине ће водити компетентни људи који знају свој посао“ закључила је Јевтић.

Milorad Grčić Foto: Milos Tesic/ATAImages

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар