Почетна » Несторовић добио одборника у Гроцкој, али неће учествовати у раду седнице

Несторовић добио одборника у Гроцкој, али неће учествовати у раду седнице

Дејан Старчевић са листе СНС-а, испред Карића, формира одбор МИ

од Жељко Маторчевић
0 коментар

2020. године на изборној листи СНС-а, под редним бројем 7 нашао се Дејан Старчевић из Врчина испред ПСС-а Богољуба Карића.

Листа СНС Гроцка, архива 2020.

Након што се коалицаја СНС-а и Карића распала, Дејанова супруга је смењена са места члана Већа у Гроцкој. У последњих пар седница Скупштине ГО Гроцка, Старчевић није виђан на месту резервисаном за одборнике.

Последње изборе радио је за Несторовићев покрет „МИ- глас из народа“, што се тиче ГО Гроцка. У последњих пар дана, спекулише се да је Старчевић постао повереник Несторовићевог покрета, међутим он те наводе демантује али је у изјаву за Жиг инфо рекао да се ради на оснивању овог покрета „који ће прерасти у странку“.

 

Старчевић: Радимо на оснивању одбора МИ у Гроцкој, нећу више учествовати у раду седнице СГО Гроцка

Дејан Старчевић, архива Жиг инфа

Дејан Старчевић из Врчина демантовао је да је повереник Несторовићевог покрета у Гроцкој али је потврдио да ради на формирању одбора у Гроцкој.

  • Ја сам радио последњу изборну кампању за коалицију „МИ – глас из народа“ и то није тајна. Једино што је тачно од свих спекулација јесте да се ради на формирању Несторовићевог одбора овде у Гроцкој. Ја јесам у тој скупини људи, а ко ће бити председник одбора у Гроцкој, то ће се изабрати након оснивања одбора. О председнику и осталим члановима ће се гласати на седници која ће бити одржана у наредном периоду. Свакако ћете бити обавештени када се буде формирао одбор, навео је Старчевић за Жиг инфо.

Старчевић је још навео и да ће покрет врло брзо прерасти у странку, као и да он неће присуствовати седницама СГО Гроцка, иако је одборник.

  • Ја свакако већ неко време не долазим на седнице СГО Гроцка, а и нећу долазити до краја мог мандата. Ушао сам у целу причу на листи СНС-а, али никада нисам био њихов члан већ сам био одборник испред Карићевог ПСС-а. Не желим да манипулишем вољом бирача и да сада будем одборник испред Несторовића, али не желим да будем ни испред СНС-а, те нећу присуствовати седницама. МИ ће врло брзо прерасти у странку и ја сматрам да ће то бити врло озбиљна прича. Више не бих да унапред причам било шта, док се све не формира, каже Старчевић за Жиг инфо.

Дејан Старчевић је запослен у предузећу „Еко Гроцка“ и један је од, како кажу поједини радници, не баш омиљених шефова.

Према резултатима избора 2023. године, коалиција окупљена око Бранислава Несторовића добила је нешто више од 5,6 посто гласова.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар