Почетна » „Окршај“ Сава Манојловића и Жељка Митровића у понедељак код Љубице Гојгић

„Окршај“ Сава Манојловића и Жељка Митровића у понедељак код Љубице Гојгић

од Други Пишу
0 коментар

ТВ дуел лидера покрета Крени – Промени и власника ТВ Пинка Жељка Митровића је потврђен. Њих двојица ће гостовати на Радио телевизији Војводина у емисији „Прави угао” код Љубице Гојгић.

ТВ дуел је заказан за понедељак, 20. јун у 17.20 часова, а директан пренос биће и на ТВ Пинку, објавио је покрет Крени – Промени на својој Фејсбук страници.

Подсетимо, власник телевизије Пинк Жељко МИтровић позвао је раније данас директора за кампање организације Крени – промени Саву Манојловића да заједно у недељу буду гости емисије „Хит твит“ на тој телевизији.

„Да не би било да нисам фер, позивам Саву Манојловића јавно, да са мном учествује у овонедељном Хит твиту! П.С. Саво, бићу фин, обећавам, јер сам домаћин!“, написао је Митровић на свом Твитер налогу.

 

Митровић је написао и да продуценти ТВ Пинка цео дан зову Манојловића, а да се он не јавља на позиве.

Многи пратиоци Митровића подржали су овај његов предлог, а било је и предлога да се „суоче“ и у Утиску недеље“.

Митровић је понудио Манојловићу да бира место и време. А поводом предлога да се сучељавање одигра у „Утиску“ Митровић је навео да би „било глупо да прави гледаност конкуренцији али да би свакако размотрио позив“.

Након тога, Манојловић је објавио на свом Твитер налогу да прихвата понуду власника ТВ Пинк Жељка Митровића да бира време и место за њихов дуел. Он је предложио да то буде емисија „Прави угао“ Радио-телевизије Војводина, на шта је Митровић одговорио „може Саво, јавите место и време, долазим“.

 

Манојловић је предложио да дуел води ауторка „Правог угла“ Љубица Гојгић и као свој једини услов навео да ту емисију директно емитује и ТВ Пинк.

Гордана Петковић  Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар