Почетна » „Како си ме нашао овде?“: Булатовић очи у очи са министром

„Како си ме нашао овде?“: Булатовић очи у очи са министром

од admin
0 коментар

 

Булатовић је сачекао министра пољопривреде Бранислава Недимовића кад је напуштао конференцију за медије, поставио му је низ питања, што је објавила Странка слободе и правде у свом видеу, а на силна питања која су му упућена, Недимовић је само прокоментарисао: „Како си ме овде нашао?“.

Након тога је поручио Булатовићу да „сва питања може да му постави у Скупштини“, окренувши леђа и њему и незадовољним мештанима, који су остали без одговора на питања која их муче.

 

– Тражили смо министра у Влади Србије, у ресорном министарству, у Председништву, чак и у његовом родном граду, а нашли смо га овде, у селу Свирце, и једини одговор који је министар имао на сва наша питања јесте: „Како си ме пронашао овде?“ Бахато окретање леђа ојађеним пољопривредницима није одговор, министре. Ови људи заслужују да им се проблеми решавају. Ако то не умете, поднесите хитну оставку и престаните да чините даљу штету пољопривреди Србије – нагласио је Булатовић и закључио:

 

– Оно за шта се морамо борити је да никада више, ни један пољопривредник не буде препуштен сам себи и да гледа бахатом министру у леђа, питајући се како ће да дочекају следећу сетву, жетву и бербу. Осветлаћемо образ пољопривреди и вратићемо достојанство селу – закључио је Булатовић.

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар