Почетна » Саветница за медије напустила СНС: Не долазите у петак на митинг/ Видео

Саветница за медије напустила СНС: Не долазите у петак на митинг/ Видео

од Други Пишу
0 коментар

Чланица Главног одбора СНС и некадашња саветница Томислава Николића Станислава Пак изјавила је за телевизију да Н1 да напушта странку и позвала људе да не дођу на митинг СНС у петак 26. маја.

– Никад више притисака није било као сада – изјавила је Пак у емисији Студио Ливе, пише Н1.

 

Саветница за медије Томислава Николића, бившег председника Србије, замолила је грађане да не дођу на сутрашњи митинг СНС, јер так скуп продубљује насиље у друштву.

– Предуго сам ћутала због личне трагедије – рекла је она.

– Ово што се десило нашем друштву, у Рибникару и Младеновцу, и реакција руководства које се сликало и смејало одмах након тога, након тога је Вучић рекао – ја не водим камере да запалим свећу. Људи нису камере, капути, квоте, кишобрани, овце које можете да сатерате на силу у тор и некоме показујете главе купуса као моћб- рекла је саговорница телевизије Н1 и додала да не зна зашто му је потребан овај митинг.

Она је објаснила и како се доносе одлуке у СНС.

– Све одлуке доноси један човек и странка је један човек. Људи су често у изолацији са информацијама и сами мисле шта би председник желео да они ураде и онда погреше и настане хаос. Уређује све медије, од наслова, редоследа емисија, редоследа у информативним емисијама. Зато је све и овако како изгледа – нагласила је Пак.

Foto naslovna Stanislava Pak Stanković FOTO: Wikipedia

Н1/Директно.рс

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар