Почетна » Вучић: До данас предато више од 37.200 цеви и минско-експлозивних средстава, после 8. јуна казна 15 година робије

Вучић: До данас предато више од 37.200 цеви и минско-експлозивних средстава, после 8. јуна казна 15 година робије

од Други Пишу
0 коментар

Председник Србије Александар Вучић рекао је да је у кампањи МУП-а до сада предато више од 37.200 цеви и минско-експлозивних средстава и навео два примера од данас – један из Јабланичког, други из Подунавског округа.

„Само на једном месту, од једног човека смо одузели тротилску кутију 20 килограма ТНТ, тротилски метак 22 комада, пешадијске нагазне мине 8 комада, тромблони 3 комада, ручне бомбе 13 комада, ДК каписле 9 комада, пушкомитраљез, пап пушка. То је све један човек предао“, рекао је Вучић.

У Подунавском округу само данас су предате три аутоматске пушке, 19 пуних оквира, један пун оквир за снајпер, један сандук са муницијом, 38 ручних бомби, једна противтекнкоивска мина…

„Ово је очигледно са ратишта, али им хвала на одговорности, молим и остале до 8. јуна да то учине“, казао је он.

„После 8. јуна кога будемо тако ухватили добиће 15 година робије, закон се мења, зато вратите то. Не тражимо имена. Не дај Боже да се пожар десио, од овога би три зграде изгореле“, рекао је Вучић.

Ilustracija Foto: BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV

РТС/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар